De 5 mooiste geboorteverhalen van 2021

De mooiste geboorteverhalen van 2021

 

Bij Pure Life Geboortefotografie blijft het een voorrecht om de geboorte van jouw kindje van dichtbij mee te maken. Wij proberen deze prachitge en pure momenten niet alleen op camera vast te leggen, maar schrijven ook geboorteverhalen voor de ouders. Deze verhalen zijn niet alleen waardevol voor de ouders, maar ook voor aanstaande ouders. De verhalen geven herkenning, hoop en het uitwisselen van ervaringen is vaak geruststellend voor aanstaande moeders.
Wij hebben gekeken welke verhalen er in 2021 het meest gelezen zijn. Dit zijn de mooiste geboorteverhalen van 2021:

Bevalling 34 weken - Mason - Bevalling 34 weken - vader en zoon - Pure Life Geboortefotografie

Een droombevalling of toch niet…

Je verwacht dat jouw zwangerschap vlekkeloos verloopt. Michelle ervaarde hoe het is om eerder te moeten stoppen met werken en uiteindelijk met 34 weken al te bevallen. Een spannende periode en een bevalling die zo snel ging dat Mirjam nog maar net op tijd was om de bevalling vast te leggen. Mason werd gelukkig in goede gezondheid geboren.
Herkenbaar voor: vroeggeboortes en onzekerheid tijdens de zwangerschap.

Lees hier ‘Een droombevalling, of toch niet…’

De geboorte van Lonneke

Bevallen terwijl je weet dat je binnen enkele dagen afscheid gaat nemen van een familielid is zo moeilijk. Wanneer daar een tweede familielid bijkomt en een derde en vierde het gevreesde virus ook raakt vraag je je af hoeveel een jong gezin kan dragen. Wat we daar in de foto’s zagen was geen verdriet, maar heel veel liefde en kracht.
Herkenbaar voor: Zwangerschap en geboorte in moeilijke tijden

Lees hier: ‘De geboorte van Lonneke’

De geboorte van Liyem

Hoe graag we ook thuis willen bevallen, in een geborgen omgeving, omringd door familie, so loopt de bevalling anders dan gepland. Dit is een prachtig verhaal hoe nieuwe ouders de zwangerschap en geboorte hebben omarmd en hun zoon op de wereld hebben gezet met veel liefde en steun.

Herkenbaar voor: Alle aanstaande ouders

Lees hier: ‘de geboorte van Liyem’

geboortefotografie Roermond-geboortereportage-geboortefotografie-Pure-Life-Geboortefotografie-Mirjam-Cremer-bevallingsfotograaf

De geboorte van Teun

Dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is, daar kan Marlous over meepraten. Pas een paar dagen voor de bevalling word ik benaderd door de enthousiaste, aanstaande vader Jeroen. Tijdens de kennismaking komt het emotionele verhaal van dit stel eruit. Door baarmoederhalskanker is deze zwangerschap niet vanzelfsprekend geweest. Deze bevalling voelt soms echt als een wonder.

Herkenbaar voor: aanstaande moeders voor wie de zwangerschap ook niet vanzelfsprekend is.

Lees hier: ‘De geboorte van Teun’

geboortefotografie-roermond-thuisbevalling-verloskunde-pure-life-geboortefotografie-fotograaf-bij-bevalling

De geboorte van Zyana

Last but not least, de geboorte vsn Zyana, waarin Tessa jullie zelf meeneemt in haar geboorteverhaal. Hoe ervaarde zijn die laatste loodjes? Je verwacht een roze wolk, maar wat als deze roze wolk er niet is. Tessa schreef deze blog voor (h)erkenning voor mama’s in dezelfde situatie. Er heerst helaas toch nog een taboe op dit onderwerp, maar praktijk laat zien dat heel veel a.s. mama’s last hebben van mindere dagen die net iets langer duren dan gewenst.

Herkenbaar voor: Aanstaande mama’s waarbij de roze wolk in de zwangerschap ontbreekt

Lees hier: ‘De geboorte van Zyana’

Dit zijn slechts de top 5 verhalen van de afgelopen tijd. Alle verhalen zijn bijzonder en verdienen wel een plekje in deze blog. Gelukkig staan alle verhalen onder onze blogsectie en kan je lekker doorlezen, (h)erkenning vinden en je genieten van de mooie, liefdevolle en ook spannende momenten.

Zelf jouw bevalling en geboorteverhaal laten vastleggen? We maken graag kennis met je. 

Welk geboorteverhaal vind jij het mooist?

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd