BabymassageVanaf december 2015 biedt LEEF! Praktijk voor ouder & kind in samenwerking met Pure Life Geboortefotografie een heel mooi en origineel (cadeau)pakket aan. Voor mama’s die na de geboorte van hun kindje volop willen genieten samen.

Cursus babymassage & mama en baby reportage

Ben je pas bevallen en wil je deze bijzondere, prille periode graag bewust beleven en volop genieten van het samenzijn met je kindje. Dan is dit pakket perfect voor jou!

Tijdens de 4-daagse cursus babymassage leer je zelf je kindje een weldadige lichaamsmassage te geven die zowel de lichamelijke, emotionele als sociale ontwikkeling van je baby positief beïnvloed.

Daarnaast komen er verschillende andere onderwerpen aan bod die elke jonge moeder bezig houden, denk aan huilgedrag van je kindje en voeding na de eerste 6 maanden. Na aanmelding neemt Danielle Laheij eigenaresse van praktijk LEEF! binnen drie werkdagen contact met je op om samen de startdatum te bepalen. Wil je meer weten over praktijk LEEF! klik dan hier voor info over babymassages van praktijk LEEF!
Om ook deze periode nooit te vergeten wordt er een liefdevolle reportage gemaakt van mama en baby en krijg je daarvan maar liefst 5 digitale beelden. Zo kun je ze blijven gebruiken waar je maar voor wil. De prijs van dit pakket inclusief babymassage en mini-reportage bedraagt €250,- Meld je je aan voor 24 december a.s. dan ontvang je tevens mijn boek Pure Life Birth Stories cadeau. Een hardcover uitgave van 288 bladzijden met 40 unieke en bijzondere geboortereportages in woord en beeld.

Aanmelden