badbevalling

Bevallingsfotograaf bij de geboorte

Bevallingsfotografie zorgt ervoor dat juist die kleine details door ons als bevallingsfotograaf worden vastgelegd. Natuurlijk vergeet je de geboorte van je kindje nooit meer, maar in de loop der jaren herinner je je misschien alleen de grote lijnen nog. Onze bevallingsfotograaf focust zich juist op de kleinste momenten. De blik in je ogen als je jouw baby voor het eerst pakt, de tranen van je partner wanneer de familie wordt gebeld, het moment op de weegschaal.

Bevallingsfotografie in haar puurste vorm, waarin we echt het verhaal van jouw bevalling vertellen. Het gaat niet alleen om het fotograferen van de geboorte, maar om het overbrengen van de emoties, de liefde en soms ook het verdriet. Tijdens geboortefotografie leggen we de gehele reis van in verwachting zijn naar kersverse ouders en hun pasgeboren baby op memorabele wijze vast.

Hoe werkt dat, een bevallingsfotograaf bij de bevalling

Bij Pure Life Geboortefotografie werken we vanuit de puurheid van het moment. We starten altijd met een kennismaking, waarin we je vertellen over onze werkwijze tijdens de geboorte. We gaan het liefst op een informele manier te werk en nemen de tijd om de perfecte foto te maken. Door een open kennismakingsgesprek weet je precies wat je te wachten staat en hebben we een klik, dan voelen we ons vereerd om jouw geboorte vast te leggen.

Tijdens de bevallingsfotografie zijn wij als het ware onzichtbaar. We richten ons op de samenwerking tussen de ouders en het vastleggen van de eerste ontmoeting met jouw kindje. Het mogen fotograferen van deze unieke, mooie momenten ervaren wij als een absoluut voorrecht.

Waarom bevallingsfotografie

Tijdens onze kennismakingsgesprekken horen we vaak dat er wat twijfel was over het inschakelen van een bevallingsfotograaf. Soms vindt de partner het een gek idee en de andere keer spreekt een familielid haar verbazing uit over een extra persoon tijdens zoiets intiems als een bevalling.

Dat snappen we helemaal, maar als we een ding hebben mogen ervaren tijdens bevallingsfotografie, is het wel dat alle betrokken partijen achteraf ontzettend blij waren met onze aanwezigheid. Tijdens de bevalling merk je niets van onze aanwezigheid. Wanneer je de foto's terugkijkt, zie je echter dat we overal aan dachten en zelfs de kleinste (vaak meest bijzondere) details hebben vastgelegd. Dit is zo'n geweldig mooi geschenk voor later!

Geboortefotografie-Breda-38

Onze ervaring als bevallingsfotograaf

Pure Life Geboortefotografie was een van de eerste bedrijven in (zuid-)Nederland die geboortes fotografeerde. Inmiddels hebben wij meer dan 300 geboortes mogen vastleggen en zijn we een van de meest geboekte geboortefotograaf. We hebben we een enorme bak aan ervaring en zijn de vaste (bevalling)fotograaf voor het tijdschrift Ouders Van Nu. Daarnaast zijn er twee boeken van onze hand verschenen.

Doordat wij al meer dan acht jaar lang geboortes fotograferen en in de loop der jaren een zeer goede naam hebben opgebouwd, hebben we met diverse ziekenhuizen een samenwerking op kunnen zetten. Hierdoor mogen we zelfs bevallingsreportages in de OK maken.

Tarieven geboorteshoot

De prijs van de geboorteshoot vind je op onze tarievenpagina. Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

error: Deze content is beveiligd