Bevallingsfotografie

Bevallingsfotografie l Fotograaf bij de bevalling

De geboorte van jouw kindje is een uniek moment in je leven. Met bevallingsfotografie leggen wij dit moment met liefde en oog voor detail vast. Bevallingsfotografie is een van de mooiste vormen van fotografie en door ons werk hebben wij vaak een geboorte mee mogen maken.
Wij zij beide zelf moeder en weten daarom nog beter waarop we moeten letten en hoe we de eerste ontmoeting tussen jou, je partner en jouw pasgeboren kindje kunnen vastleggen.

Als bevallingsfotograaf werken we op de achtergrond, zodat jij je kan focussen op de geboorte. Hoewel we niet opvallen, zorgen we ervoor dat de emoties, puurheid, liefde en kracht van de geboorte duidelijk in de foto’s wordt overgebracht. Geboortefotografie geeft je een tastbare terugblik op de mooiste dag van je kindje.

Werkwijze bevallingsfotografie 

Voordat de geboortedag aanbreekt, plannen we een kennismakingsgesprek over bevallingsfotografie. Tijdens het gesprek vertellen we over onze werkwijze en kun je aangeven welke zaken je wel en niet vastgelegd wil hebben.

Wij weten als geen ander dat een bevallingsreportage een enorm intieme aangelegenheid is. Het komt regelmatig voor dat een van de ouders twijfelt of vragen heeft. Tijdens zo'n kennismakingsgesprek is er meer dan voldoende ruimte om alles uit te spreken en te kijken of er een klik is. Als dat het geval is, gaan we met veel liefde voor je aan de slag.

Vanaf wanneer staat een bevallingsfotograaf paraat?

Vanaf de 38ste zwangerschapsweek tot aan de geboorte zijn wij 24 uur per dag bereikbaar (ook op feestdagen), zodat wij op tijd aanwezig zijn als het grote moment daar is. Bij Pure Life Geboortefotografie werken we met een vaste back-up, zodat we écht altijd bereikbaar en aanwezig kunnen zijn. We vragen je ons te bellen zodra de regelmatige weeën zich aandienen.

Uiteraard hopen we dat de baby heerlijk en veilig zit bij de moeder in de buik, maar mocht het gebeuren dat de bevalling toch eerder aandient, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bevallen in het ziekenhuis

Beval je in het ziekenhuis? Ook dan kunnen wij er als geboortefotograaf bij zijn. Wij hebben een overeenkomst voor het fotograferen van een geboorte, ook tijdens de keizersnede, met 8 ziekenhuizen en mogen ook op de OK aanwezig zijn. Waar de bevalling ook plaats vindt, wij staan altijd voor je klaar.

De lijst met ziekenhuizen vind je hier.

 

Thuisbevalling met geboortefotograaf

Bevallingsfotograaf boeken met ervaring

Als bevallingsfotograaf hebben we al ruim 200 geboortes vast mogen leggen. Iedere bevalling is weer een unieke gebeurtenis met bijzondere stellen en kindjes. Het is een voorrecht om daar bij te mogen zijn en een geboortereportage te maken. Het verhaal dat we met de foto’s vertellen over de samenwerking van de ouders tijdens de geboorte en de eerste ontmoeting, wordt door ouders erg gewaardeerd. De afgelopen drie jaar is Pure Life Geboortefotografie daardoor de meest geboekte geboortefotograaf. Sinds 2015 werkt Mirjam ook als vaste fotograaf voor Ouders van Nu.

Houd de Facebookpagina van Pure Life Geboortefotografie in de gaten voor nieuwe voorbeelden van ons werk.

Tarieven

De prijs van een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

error: Deze content is beveiligd