Boek over geboortes

Pure Life Geboortefotografie en -verhalen

Een boek met prachtige fotografie en passende geboorteverhalen. Dit boek is een ode aan het leven, Het is een verhaal van gevoelens en emoties, het brengt de verbondenheid van een kind met zijn ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoeting in woord en beeld.

Ook komen een aantal verloskundige specialisten aan het woord over diverse onderwerpen, ondersteund met afbeeldingen.

Bedoeld voor ouders, wensouders en al degenen die werkzaam zijn in de geboortezorg. Gebonden uitgave, ruim 277 pagina’s en verkrijgbaar via deze site of uw boekhandel.

Vanaf medio februari 2017 voor de prijs van €39,95. Nu tijdelijk geen verzendkosten.

Bestellen

“We let you forget the camera and capture your emotion”

Mijn naam is Mirjam Cremer en van beroep ben ik geboortefotograaf en oprichter van Pure Life Geboortefotografie. Sinds 2013 heb ik het voorrecht gehad meer dan 120 geboortereportages te maken.

Tijdens mijn werk leg ik steeds de geboorte van een nieuw leven vast. Ik breng de verbondenheid tussen ouders, hun samenwerking en vooral de eerste ontmoeting (of met hun kindje)in beeld. Het zijn de natuurlijke emoties die ik vastleg, heel puur en op de achtergrond. Tevens ben ik als vaste fotograaf voor Wij Jonge Ouders en Ouders van Nu werkzaam. Geboortefotografie wordt steeds populairder: als fotograaf volg ik de aanstaande ouders tijdens de geboorte van hun kind en leg ik dit onopvallend vast. (hier gaat het plotseling over het boek terwijl eerste zinnen over jezelf gaan?, zie suggestie volgende pagaina) Het zijn ruim dertig bijzondere verhalen en reportages in verschillende situaties. Van thuisbevallingen, ziekenhuisbevallingen, badbevallingen en de geboorte op de baarkruk tot keizersneden. Het boek met prachtige fotografie en meeslepende geboorteverhalen is een ode aan het leven. Het is een verhaal van gevoelens en emotie. Bedoeld voor ouders, wensouders en degene die werkzaam zijn in de geboortezorg om te laten zien hoe mooi en puur de geboorte van een kind is.

Het boek met prachtige fotografie en meeslepende geboorteverhalen is een ode aan het leven en bevat ruim dertig bijzondere verhalen en reportages in verschillende situaties. Van thuisbevallingen, ziekenhuisbevallingen, badbevallingen en de geboorte op de baarkruk tot keizersneden. Het is een verhaal van gevoelens en emotie. Bedoeld voor ouders, wensouders en degene die werkzaam zijn in de geboortezorg om te laten zien hoe mooi en puur de geboorte van een kind is.