fbpx

De badbevalling van Lonne – Geboortefotografie Limburg

Door 2 november 2019 Geboorte

Als geboortefotograaf vergeet je je eerste badbevalling niet zo snel vergeten. Voor mij was de badbevalling van Lonne op 29 augustus van dit jaar mijn eerste badbevalling na een ruim aantal geboortes te hebben vastgelegd.

Bij dit moment wist ik, dit is de serie waarmee ik een aanvraag wilde indienen om lid te worden van de branchevereniging van geboortefotografen. Dolgelukkig was ik toen ik van Kim en Yoram te horen kreeg dat ik de serie van Lonne voor mijn aanmelding mocht gebruiken. Ik wist dat de aanmelding streng is en dat mijn aanmelding een must zou zijn om bij Pure Life Geboortefotografie te kunnen werken. Dus met toch wel knikkende knieën heb ik mijn aanvraag ingediend.

Nadat ik was toegelaten lieten Kim & Yoram me weten dat ik de onderstaande foto’s met jullie mag delen. Ik was er al voor gewaarschuwd, dit werk is zo mooi het is verslavend. De komende weken mag ik jullie dan ook meer laten zien van de reportages die ik inmiddels heb mogen maken.

Geboortefotografie Pure Life Geboortefotografie-Diede Verschuuren-Geboortereportagebadbevalling-Pure Life Geboortefotografie-Diede Verschiuuren pure life geboortefotografie-babymeisje-

Lieve Kim & Yoram, bedankt voor jullie vertrouwen en het delen van deze foto’s uit de reportage. Naast het vastleggen van de geboorte was het vooral een voorrecht om jullie te mogen leren kennen. Lieve Lonne wat heb jij een fijn thuis gekregen. Groei maar goed lief meisje!

 

Sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als Geboortefotograaf voor Pure Life Geboortefotografie. Mijn opleiding tot geboortefotograaf rond ik in december van dit jaar af via Childbirth Photoacademy

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.