De badbevalling van Lonne – Geboortefotografie Limburg

Als geboortefotograaf vergeet je je eerste badbevalling niet zo snel vergeten. Voor mij was de badbevalling van Lonne op 29 augustus van dit jaar mijn eerste badbevalling na een ruim aantal geboortes te hebben vastgelegd.

Bij dit moment wist ik, dit is de serie waarmee ik een aanvraag wilde indienen om lid te worden van de branchevereniging van geboortefotografen. Dolgelukkig was ik toen ik van Kim en Yoram te horen kreeg dat ik de serie van Lonne voor mijn aanmelding mocht gebruiken. Ik wist dat de aanmelding streng is en dat mijn aanmelding een must zou zijn om bij Pure Life Geboortefotografie te kunnen werken. Dus met toch wel knikkende knieën heb ik mijn aanvraag ingediend.

Nadat ik was toegelaten lieten Kim & Yoram me weten dat ik de onderstaande foto’s met jullie mag delen. Ik was er al voor gewaarschuwd, dit werk is zo mooi het is verslavend. De komende weken mag ik jullie dan ook meer laten zien van de reportages die ik inmiddels heb mogen maken.

Lieve Kim & Yoram, bedankt voor jullie vertrouwen en het delen van deze foto’s uit de reportage. Naast het vastleggen van de geboorte was het vooral een voorrecht om jullie te mogen leren kennen. Lieve Lonne wat heb jij een fijn thuis gekregen. Groei maar goed lief meisje!

 

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd