fbpx

De start van een geboortemarathon

Door 28 juli 2019 Nieuws

Als geboortefotograaf maak ik het zeker een of twee keer per jaar mee. Keer op keer blijf ik het magisch vinden bij geboortefotografie om in een korte tijd meerdere bevallingen vast te mogen leggen. Het onvoorspelbare, het besef dat dit gewoon NIET te plannen is.

Hoe netjes ik de aanvragen voor een geboortereportage ook probeer te plannen, een geboorte laat zich niet plannen. Zo zijn er in 8 dagen tijd maar liefst 6 kindjes geboren waarvan ik de geboorte mocht vastleggen. Geen één op de uitgerekende datum. Een planning van 1,5 maand geboren in 8 dagen tijd.

Ook bij deze marathon heb ik de geboortes allemaal zelf kunnen vastleggen en de vaste back-ups kunnen cancelen. Maar het geeft zoveel rust dit standaard geregeld te hebben.

Het waren Tessa & Jeffrey die deze marathon opende. Tijdens haar derde zwangerschap liep alles anders dan ze verwacht en gewend was van haar eerdere zwangerschappen. Ze heeft ons meegenomen in een aantal blogs waarin ze openhartig vertelde hoe het voelt als de zon niet schijnt tijdens je zwangerschap.

De laatste weken en vooral dagen stonden in het teken van heel veel voorweeën en een valse start tot tweemaal toe. Maar op donderdagavond 18 juli jl. was het zover. Geen valse start meer de bevalling is begonnen.
Gelijk bij mijn binnenkomst zie ik dat haar weeën behoorlijk krachtig zijn. Haar intense wens was het om thuis te bevallen. En deze wens kwam uit.

Nadat de ouders toestemming hebben gegeven voor publicatie van het geboorteverhaal en de reportage zul je meer foto’s kunnen bekijken in deze blog. De onderstaande foto’s uit de geboortereportage delen ze alvast graag met ons.

geboortefotograaf Limburg-Geboortefotografie Limburg-Pure Life Geboortefotografie-Mirjam Cremer

Geboortereportage-geboortefotograaf-Mirjam Cremer-Pure Life Geboortefotografie
Geboortefotografie Limburg-geboortefotograaf-bevallingsfotograaf-bevallingsshoot-bevalling
geboortefotograaf-Mirjam Cremer-Pure Life Geboortefotografie

Bedankt voor het volgen van mijn werk en het begin van deze blog. Laat gerust een bericht achter voor de ouders.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als geboortefotograaf.
Inmiddels heb ik meer dan 250 geboortereportages mogen vastleggen en nog steeds is het mijn grootste passie. Wil je graag meer weten over mijn werkwijze?
Ik maak graag kennis met jullie.
Mirjam – Birthphotographer and
writer of Birth stories
https://www.purelifegeboortefotografie.nl/contact/.

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.