Fotoreportage baby
Wil je een fotoreportage van jouw baby laten maken dan ben je bij Purelifegeboortefotografie aan het juiste adres. Al vele jaren maak ik zwangerschap fotoshoots, geboortereportages en newborn fotoshoots. Dit resulteert erin dat ik nu voor de derde keer op rij de meest geboekte geboortefotograaf ben. En hoewel ik al meer ruim over de 200 reportages heb gemaakt, blijft elk moment, elke ouder en elk kind weer een unieke ervaring. Het is voor mij niet alleen een voorrecht om bij deze bijzondere momenten aanwezig te zijn maar ook om deze voor altijd vast te mogen leggen.

Werkwijze fotoreportage baby maken
Ik werk onder de naam purelifegeboortefotografie en dat is uiteraard niet zonder reden. In mijn werk wil ik de natuurlijke emoties; de puurheid vastleggen. Niet alleen de puurheid van het kindje maar ook de emoties die ouders voelen. Voor een geboortereportage zorg ik er voor dat we vooraf in een kennismakingsgesprek de dag al hebben doorgenomen. Zo weet ik precies wat jullie wel en niet vastgelegd willen hebben wanneer ik de fotoreportage van de baby ga maken. Op de geboortedag beweeg ik mij op de achtergrond om te zorgen dat elk speciaal moment op de gevoelige plaat wordt vastgelegd terwijl jullie helemaal in het moment kunnen opgaan. De geboortedag draait natuurlijk om jullie en de nieuwe aanwinst. Omdat ik voor puurheid ga, maak ik ook de keuze om voor newborn shoots bijna geen extra materialen te gebruiken, zoals decors. Op die manier leidt niets van jouw kindje. Ook vraag ik ouders niet te poseren maar maak ik graag in de thuisomgeving op een ongedwongen sfeer de fotoreportage van de baby. Door de tijd te nemen komen zo de momenten voorbij die er echt toe doen en door hun spontaniteit tot de puurste resultaten leiden.

Fotoreportage baby boeken
Zie je mijn werkwijze zitten en zou wil je ook een fotoreportage van jouw baby laten maken? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik leg je graag de mogelijkheden uit. Op mijn website vind je ook al de nodige informatie over de verschillende diensten en lees je ook recensies van klanten die deze diensten al hebben afgenomen. Je kunt mij ook op Facebook vinden. Zo zie je ook voorbeelden van mijn actuele werk en waar je mij kunt ontmoeten op beurzen.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van een spontane bevalling, een geplande inleiding of keizersnede.

€895,00

Waar: Thuis of in het ziekenhuis

€750,00
€ 700

Waar: Thuis of in het ziekenhuis in een straal van 2 uur rijden vanaf Zuid-Limburg