Pure Life Geboortefotografie baby

Fotoreportage Baby

Als je een fotoreportage van jouw baby laat maken, zijn een paar dingen belangrijk. Allereerst moet jouw kindje zich natuurlijk volledig op zijn of haar gemak voelen. Daar krijg je namelijk de mooiste foto's van. Daarnaast is een zeer kundige fotograaf ook noodzakelijk. Hij of zij heeft oog voor detail, weet de mooie emoties van kindjes vast te leggen en zorgt ervoor dat het een unieke ervaring wordt. De fotografen van Pure Life Geboortefotografie vinden het een voorrecht om dit voor jou te mogen doen! Wij zorgen ervoor dat een fotoreportage van jouw baby een unieke en onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Mirjam Cremer, de vaste geboortefotograaf van Pure Life Geboortefotografie heeft al meer dan 300 geboorteshoots, fotoreportages met baby's en zwangerschapsshoots gedaan, maar vindt iedere reportage nog steeds prachtig om mee te maken. Het is een voorrecht om vanuit haar passie deze bijzondere momenten te kunnen fotograferen.

Fotoreportage van jouw baby - onze werkwijze

Dat Pure Life Geboortefotografie heet, is natuurlijk niet zonder reden. In onze fotoreportages  willen wij de natuurlijke emoties en de puurheid vastleggen. Niet alleen die van het kindje, maar ook de emoties van de ouders moeten voelbaar zijn als je de foto's bekijkt.

Een fotoreportage van jouw baby wordt vooraf helemaal doorgenomen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Als je onze aanwezigheid bij een geboortereportage wenst, zullen wij op de geboortedag zelf nauwelijks zichtbaar zijn voor de aanstaande ouders. Geboortefotograaf Mirjam beweegt zich op de achtergrond, zodat jullie helemaal in het moment op kunnen gaan en de aanwezigheid van de fotograaf niet eens opmerken. De geboortereportage draait om jou, je partner en jullie nieuwe aanwinst.

De puurheid van onze fotoreportages vind je ook terug bij de newbornshoots. De eerste weken van het kleine wondertje zijn geweldig om een fotoreportage van jouw baby te laten maken. Tijdens de reportage wordt nauwelijks gebruik gemaakt van materialen, zoals bijvoorbeeld decors. Op deze manier leidt niets de aandacht af van jouw kindje en kunnen wij hem of haar in de puurste vorm vastleggen. Ook de ouder(s) hoeft niet te poseren. Beweeg zoals jij je daar fijn bij voelt, dan zorgen wij voor een geweldige fotoreportage van jouw baby. Door de tijd te nemen komen de momenten voorbij die er echt toe doen en die door hun spontaniteit tot de mooiste resultaten leiden.

newborn-lifestyle-newborn-fotograaf-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie

Wil je een babyfotoreportage boeken?

Als onze werkwijze jou aanspreekt, dan mag je altijd contact met Pure Life Geboortefotografie opnemen. We leggen je graag de mogelijkheden uit. In onze portfolio van geboortefotografie, newbornshoots en zwangerschapsfotografie vind je reeds gedane shoots.

Prijzen

De prijs voor een New Born shoot is € 331,-. Meer informatie over wat er bij deze prijs is inbegrepen vindt je hieronder.

error: Deze content is beveiligd