Geboortefotograaf Maastricht - Pure Life Geboortefotografie

Geboortefotograaf Maastricht

Ben je op zoek naar een geboortefotograaf in Maastricht? De ervaren en betrokken geboortefotografen van Pure Life Geboortefotografie leggen met alle liefde en oog voor detail de geboorte van jullie prachtige wonder vast. Wij focussen ons op de band tussen de ouders en het kindje en laten geen enkel speciaal moment voorbij gaan zonder onze camera te laten klikken. 

Het ontstaan van nieuw leven is en blijft iets geweldigs om van dichtbij te aanschouwen. Wij ervaren het daarom ook keer op keer als een voorrecht om een geboortereportage te maken. Als geboortefotograaf in Maastricht hebben wij de afgelopen jaren honderden baby’s geboren zien worden. Het is een intense en heftige ervaring. Daarom ook logisch dat je als kersverse moeder niet ieder detail meer even scherp voor de geest kan halen. Juist dan zijn wij er, om die momenten voor jou vast te leggen.

Het doorknippen van de navelstreng, jullie eerste knuffel als gezin, de trotse blik van de kersverse ouders die naar hun pasgeboren baby kijken. Wij zorgen ervoor dat we van deze geweldige gebeurtenissen de mooiste foto’s maken, waar jij nog jarenlang met veel liefde naar terugkijkt.

Werkwijze geboortefotograaf Maastricht

Een bevalling is ontzettend intiem en daar wil je uiteraard alleen mensen bij hebben met wie je een ontzettend goede klik hebt. Dat begrijpen wij helemaal en daarom vindt er van tevoren ook altijd een kennismakingsgesprek plaats. Wij vertellen uitgebreid hoe wij als geboortefotograaf te werk gaan. Ook blikken we terug op je zwangerschap en kijken we vooruit naar de bevalling. Wat verwacht je daarvan, is er een bepaalde medische indicatie en wat wil je wel of niet laten fotograferen?

Doordat wij zeer ervaren zijn en al vele zwangerschappen hebben vastgelegd, staan wij als geboortefotograaf in Maastricht in goed contact met de grote ziekenhuizen in de omgeving. Het is daarom ook mogelijk om een geboortereportage in het ziekenhuis te maken, zelfs als er sprake is van een keizersnede. Daarnaast hebben we al meerdere malen samengewerkt met een flink aantal verloskundigen.

Wil jij graag meer te weten komen over geboortefotografie? Bekijk alvast ons portfolio voor recente geboorteshoots en plan via ons formulier een kennismakingsgesprek in! 

Pip-social-9

Tarieven

De prijs van een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

error: Deze content is beveiligd