Geboortefotografie

Ook al worden er elke dag kinderen geboren, het blijft een unieke en wonderbaarlijke gebeurtenis. En vooral voor de ouders is het een ervaring waar geen enkele andere ervaring ooit nog aan kan tippen. Dit speciale moment wil je voor altijd koesteren. Door een professionele geboortefotograaf laat je deze ervaring op een schitterende wijze vastleggen. Zo kun je er altijd met warme gevoelens op terugkijken. Als geboortefotograaf gaat het mij niet enkel om het afdrukken van een schitterende plaat maar wil ik ook het verhaal achter de geboorte vastleggen. Foto’s zijn bij uitstek geschikt om de pure emotie naar voren te laten komen van dat specifieke euforische moment. Zo kan met enkele foto’s uit een geboortefotoshoot het hele verhaal op weg naar het ouderschap op een memorabele wijze worden vastgelegd.

Werkwijze geboortefotoshoot

Mijn aanpak bij geboortefotografie kenmerkt zich door een informele manier van werken waarbij ik de tijd neem die nodig is voor de perfecte plaat. Ik houd er niet van om geforceerd te werken en mensen te laten poseren. Het gaat mij om de natuurlijke emoties en de puurheid van het moment. Tijdens een kennismaking leg ik precies uit hoe ik te werk ga zodat ouders weten wat ze kunnen verwachten en enkel nog verrast raken door de mooie resultaten. Ik richt mij tijdens de shoot vooral op de samenwerking van de ouders en de eerste kennismaking met hun kindje. Deze speciale momenten op het juiste moment vastleggen is niet alleen een uitdaging maar zeker ook een voorrecht.

Meest geboekte geboortefotograaf

Als geboortefotograaf heb ik veel ervaring maar elke geboortefotoshoot blijft ook voor mij een speciale ervaring. Een geboorte en nieuw leven zal nooit iets vanzelfsprekends worden. Dat de ouders tevreden zijn met het verhaal dat ik via mijn foto’s vertel, blijkt onder andere uit de vele positieve reviews die ik heb mogen ontvangen. Ook ben ik de vaste fotograaf voor Ouders van Nu en Wij jonge ouders. Het heeft er allemaal toe bijgedragen dat ik de afgelopen drie jaar de meest geboekte geboortefotograaf werd. Het geeft mij dan ook ontzettend veel voldoening dat ik deze schitterende herinneringen voor ouders mag vereeuwigen. Bekijk ook voorbeelden hiervan op mijn Facebook-pagina.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van een spontane bevalling, een geplande inleiding of keizersnede.

€895,00

Waar: Thuis of in het ziekenhuis

€750,00
€ 700

Waar: Thuis of in het ziekenhuis in een straal van 2 uur rijden vanaf Zuid-Limburg