De geboortedag van jouw kindje…

Een uniek en onomkeerbaar moment
De geboorte van jouw kindje, een uniek moment dat we allemaal koesteren en nooit zullen vergeten. Het is een dag van een nieuw leven, een nieuw begin. En toch zijn er zoveel momenten die als ouders aan je voorbij gaan. Je bent natuurlijk maar op een ding gefocust en dat is een gezonde mama en baby.

Omdat het krijgen van kinderen niet iets vanzelfsprekends is maar een voorrecht probeer ik dit moment zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. je kunt je volledig focussen op de geboorte van je baby zonder je zorgen te maken iets gemist te hebben. Hierbij kun je denken aan de steun van de mensen om je heen, de eerste ontmoeting met je kindje, de ondersteuning van je partner. De onvoorwaardelijke liefde tussen jou en je kind voor altijd vastgelegd.

Werkwijze
De geboortedag van jullie kindje is een bijzonder en intiem moment. Deze dag draait om jullie en jullie kindje. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie wel en niet willen laten vastleggen. Dit gesprek is ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Het is een van de meest bijzondere momenten in je leven en een persoonlijke klik is heel belangrijk. Na dit gesprek kun je samen bepalen of je de geboorte door mij wilt laten vastleggen.

Wanneer de dag van de geboorte aanbreekt neem je contact met me op zodra er een regelmatige weeënactiviteit is. Ik kan de geboorte zowel thuis als in het ziekenhuis voor je vastleggen. Hierbij ben ik zelf zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig en richt me op de details en de emoties van de dag. Vooral de eerste periode na de bevalling hebben veel moeders de behoefte om na te praten over de bevalling. De foto’s en het geboorteverhaal kunnen je hierbij ondersteunen . Je partner en jij kunnen momenten herbeleven die jullie wellicht zijn ontgaan of voor je gevoel te snel voorbij zijn gegaan.

Na de geboorte maak ik foto’s van de controle’s, indien gewenst de eerste voeding en vooral de eerste momenten met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes. In de praktijk komt het er meestal op neer dat ik ongeveer nog 2 a 3 uur na de geboorte aanwezig ben. Vanaf de 38ste zwangerschapsweek tot aan de geboorte ben ik 24 uur per dag bereikbaar (ook op feestdagen). Wordt je kindje dus geboren op 1ste kerstdag, oudejaarsdag of nieuwjaarsdag ook dan ben ik gewoon aanwezig.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van een spontane bevalling, een geplande inleiding of keizersnede.

€895,00

Waar: Thuis of in het ziekenhuis

€750,00
€ 700

Waar: Thuis of in het ziekenhuis in een straal van 2 uur rijden vanaf Zuid-Limburg

 

Maak meteen een afspraak

Ik plan graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag formulier fotoshoot

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.