Geboortefotografie-Breda-6

Geboortefotografie boeken van Mirjam Cremer

Mijn naam is Mirjam Cremer, ik ben geboortefotografe onder de naam Pure Life Geboortefotografie. Na een succesvolle lancering van mijn eerste boek in 2015, lanceerde ik in 2016 mijn tweede boek Pure Life Birth Stories - deel 2. Dit e-book laat 20 bijzondere, indrukkende en soms emotionele geboorteverhalen en reportages zien. Tussen de geboortereportages zitten onder andere badbevallingen, de natuurlijke geboorte in het ziekenhuis, thuisbevallingen en keizersnedes. De teksten worden versterkt met prachtige, emotionele beelden. Ik neem u als lezer mee in de ruimte waar de geboorte zich heeft afgespeeld.

geboorteboek

Pure life birthstories deel 2 - medici aan het woord

Uniek in deze uitgave is dat er ook een aantal medische professionals zoals verloskundigen en gynaecologen aan het woord komen over verschillende onderwerpen.

Een van de mooiste dingen in het leven is voor mij het ontstaan van een nieuw leven, met de geboorte als bekroning. De vreugde die dit brengt, de veranderingen, en vooral de emoties die hiermee gepaard gaan en ons zo uniek als persoon maken zijn voor mij onbetaalbaar.

Net als deel 1 zal ook deze uitgave door mij zelf worden uitgegeven. Ben je al klant van Pure Life Geboortefotografie? Dan wil ik je graag bedanken voor je vertrouwen in mijn werk en ontvang je 15% korting. Het boek zal na bestelling en betaling binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Betalen kan via iDeal of een bankoverschrijving.

error: Deze content is beveiligd