geboortereportage-geboortefotografie-geboortefoto-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie

Geboortefotografie Den Bosch

Geboortefotografie in Den Bosch door een zeer ervaren en gepassioneerde geboortefotograaf. Pure Life Geboortefotografie verzorgt regelmatig een geboortefotoshoot in Den Bosch en omgeving. Als geboortefotograaf bij Pure Life Geboortefotografie heeft Mrijam in omgeving Den Bosch al honderden geboortes op de gevoelige plaat mogen vastleggen. Of je de geboortefotoshoot nu thuis of in het ziekenhuis plaatsvindt, wij zorgen ervoor dat je een schitterende herinnering hebt. Zo kun je achteraf alles op je gemak nog eens herbeleven.

De geboorte van een kindje is een uniek en intiem moment voor de ouders. Als geboortefotograaf zorgen we ervoor dat alles op de achtergrond gebeurt zodat de dag helemaal draait om jullie en jullie kindje.

Werkwijze geboortefotograaf Den Bosch

De focus van ons werk als geboortefotograaf in omgeving Den Bosch ligt op de samenwerking van de ouders tijdens de geboorte. Het toewerken naar de eerste ontmoeting met jouw kleintje en de kennismaking met hem of haar is het mooiste moment van jouw leven. Graag leggen we dat met liefde en op professionele wijze voor jullie vast. Ieder stel en ieder kindje is bijzonder en dat maakt ons werk zo mooi. Laat het ook vastleggen zodat de foto’s je weer de momenten laat herbeleven. Tijdens de geboortedag zijn er vaak ook situaties en details die je ontgaan, maar die je wel terugziet op de foto’s.

Professionale geboortefotograaf Den Bosch

Ondanks dat we al meer dan 300 geboortefotoshoots hebben mogen doen, is het elke keer weer een unieke ervaring. Zelf zijn we ook moeder en we weten hoe speciaal de eerste momenten met jouw kindje zijn. Het geeft daarom ook veel voldoening wanneer we deze momenten mogen vastleggen en ze zo worden gewaardeerd.

Naast geboortefotografie bieden wij ook zwangerschapsfotografie en newbornfotografie aan. Sinds 2015 is Mirjam tevens de vaste fotograaf voor Ouders van Nu. Neem gerust contact op zodat we eens kennis kunnen maken. Wil je op de hoogte blijven van ons werk en regelmatig nieuwe foto’s voorbij zien komen? Like dan de Facebookpagina van Pure Life Geboortefotografie

Keizersnede- op de OK

Tarieven

De prijs voor een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

error: Deze content is beveiligd