geboorte-tweeling-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf-bij-keizersnede

Geboortefotograaf Eindhoven

Pure Life Geboortefotografie verzorgt met liefde en oog voor de meest pure en betoverende details de geboortefotografie in Eindhoven. Onze geboortefotografen zorgen er samen voor dat de bevalling op prachtige en echte wijze wordt vastgelegd.

Geboortefotografie in Eindhoven

Wij werken al vele jaren als geboortefotograaf en verzorgen met liefde jouw geboortefotoshoot. Ons werk kenmerkt zich door natuurlijke emoties die wij op een pure manier wil vastleggen. De eerste blikken, de doorleefde emotie op het gezicht van de moeder; niets is zo puur als een pasgeboren kind en niets is zo uniek als de geboorte van nieuw leven.
Als moeder prijzen wij ons gelukkig dat we deze ervaring zelf ook hebben mee mogen maken en het is een voorrecht dat wij geboortefotografie in Eindhoven en de rest van (zuid-)Nederland mogen verzorgen.

Werkwijze geboortefotograaf Eindhoven

Voordat de geboortefotografie in Eindhoven plaatsvindt, maken wij graag vrijblijvend kennis met de ouders en vertellen wij hen over onze werkwijze. Het erg belangrijk dat de ouders weten wat ze van Pure Life Geboortefotografie kunnen verwachten. Je bepaalt uiteraard zelf wat je wel en niet vastgelegd wilt hebben. Als dat duidelijk is, dan kun jij je richten op het genieten van het moment, wetende dat de bevalling ondertussen op een professionele en zorgvuldige wijze wordt vastgelegd.
De geboortefotografie vindt plaats op de achtergrond, want het draait op de geboortedag natuurlijk om jullie en je kindje. Na de geboorte maken wij ook foto’s van de controles en vooral van de eerste momenten met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes.

Ervaren geboortefotograaf in Eindhoven en omgeving

Al meer dan 600 keer heeft Pure Life Geboortefotografie de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kindje mogen vastleggen. Sinds 2015 is Mirjam ook vaste fotograaf voor Ouders van Nu. Sinds 2016 zijn wij de meest geboekte geboortefotograaf en wij hopen ook jullie geboorteverhaal te mogen vastleggen. Voorbeelden van onze geboorteshoots vind je in onze geboorteverhalen en op Facebook.

Welkom Rio - geboorteverhaal - geboortefotografie

Tarieven

De prijs voor een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

error: Deze content is beveiligd