Bevallingsfotografie

Geboortefotografie Heerlen

Ben je op zoek naar een geboortefotograaf in Heerlen? Pure Life Geboortefotografie is gevestigd in Heerlen en heeft vanuit deze uitvalsbasis al honderden prachtige geboortereportages mogen maken.

Mirjam, als zeer ervaren geboortefotograaf, focust zich tijdens de bevalling op de band tussen het kindje de ouders. Iedere bevalling is uniek en we voelen ons na al die jaren nog steeds enorm vereerd dat wij een geboorte van nieuw leven op bijna dagelijkse basis mee mogen maken. In ons uitgebreide portfolio vind je een verzameling van de meest ontroerende, mooie of bijzondere geboortereportages.

Geboortefotografie Heerlen - hoe gaan we te werk?

Omdat een van ons aanwezig is op zo'n belangrijk moment in jullie leven, hechten wij veel waarde aan een goede kennismaking. Pure Life Geboortefotografie zit in Heerlen en vanuit hier brengt Mirjam jullie een bezoekje. We nemen uitgebreid door wat jullie wensen zijn, hoe het met de aanstaande ouders en het kindje gaat, hoe jullie de bevalling voor jullie zijn en daarnaast is er ook nog meer dan genoeg ruimte om al jullie vragen en dergelijke te bespreken.

Onze stijl van fotograferen is puur en vol liefde. Wij leggen voor, tijdens en na de bevalling (of dit nu om een natuurlijke bevalling of een keizersnede gaat) de focus op het ontstaan van nieuw leven. Vooral het vastleggen van de band tussen het kindje en de kersverse ouders vinden wij heel belangrijk.

Wanneer boek je een geboortefotograaf?

Op het moment dat jij ontdekt dat je in blijde verwachting bent, kan je al contact met ons opnemen. We plannen dan in de loop van jouw zwangerschap een kennismaking in. Uiteraard mag het ook later, als je bijvoorbeeld de twaalf- of twintigwekengrens bent gepasseerd.

Als zeer ervaren en gewilde geboortefotograaf in Heerlen hebben we een stevige planning waar we rekening mee moeten houden. Wacht dus niet te lang om een afspraak met ons te maken.

Geboortefotografie-Breda-8
gebt-2
vader-worden-papa-blog-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf
bevallen-bevalling-geboorte-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie
error: Deze content is beveiligd