geboortefotografie-roermond-thuisbevalling-verloskunde-pure-life-geboortefotografie-fotograaf-bij-bevalling

Geboortefotografie in Nijmegen

Ben je op zoek naar geboortefotografie in Nijmegen? Dan ben je bij de ervaren geboortefotografen van Pure Life Geboortefotografie aan het goede adres! Wij fotograferen al vele jaren de meest bijzondere geboortes en vinden het een enorme eer als we ook bij jouw bevalling het ontstaan van nieuw leven vast mogen leggen.

Waarom geboortefotografie in Nijmegen?

Een bevalling is een ontzettend bijzonder, maar ook enorm heftig moment. Veel kersverse moeders kunnen zich dan ook niet meer alles herinneren van de geboorte. In grote lijnen zit het ongetwijfeld voor altijd in je geheugen, maar juist die kleine, bijzondere details kan je snel vergeten. Daarnaast is het goed mogelijk dat er in de hectiek ook veel langs je heen gaat. De tranen in de ogen van je partner als je jullie kindje aanpakt, jullie eerste knuffel als gezin, het moment dat de verloskundige jullie kindje omhoog houdt. Het zijn allemaal momenten waar de geboortefotografen juist wel op letten!

Wij zijn zelf gevestigd in Zuid-Limburg, maar verzorgen ook regelmatig geboortefotografie in Nijmegen. Door onze ervaring hebben we met een flink aantal verloskundigen goed contact en zijn we ook in vrijwel alle ziekenhuizen welkom. Zo is het zelfs mogelijk om geboortefotografie tijdens een keizersnede toe te passen.

Hoe werkt een bevallingsshoot?

We begrijpen als geen ander hoe intiem een bevalling is en we kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het een gek idee is om hier een 'onbekende' bij te hebben. Daarom maken we van tevoren uitgebreid kennis met elkaar. Zo kunnen we zien of er een klik is en heb jij alle ruimte om jouw vragen te stellen. Ook nemen we alle mogelijke scenario's met elkaar door. Een geboorteshoot laat zich meestal niet leiden, maar het is wel heel fijn om van tevoren al een aantal zaken op papier te hebben. Zo hoeven we dit niet tijdens de bevalling zelf nog te bespreken.

De kosten voor geboortefotografie in Nijmegen verschillen per scenario. Meer informatie over de tarieven vind je op onze informatiepagina.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en de opties voor geboortefotografie te bespreken? Dan nodigen we je van harte uit om een vrijblijvende afspraak met ons in te plannen

geboorte-tweeling-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf-bij-keizersnede
geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie-geboorteplan-zuyderland-geboortecentrum-limburg
geboortefotograaf-limburg-eindhoven-natuurlijk-bevallen-verloskunde-pure-life-geboortefotografie-geboortedag-vastleggen
geboortereporatge-geboorteshoot-bevalling-bevallingsverhaal-pure-life-geboortefotografie
error: Deze content is beveiligd