Geboortefotografie Limburg – Lonneke

Als geboortefotograaf komen we heel wat gezinnen, mooie momenten maar ook moeilijke situaties tegen. In korte tijd leer je elkaar kennen en deel je aan de zijlijn één van de meest intieme momenten. De geboorte van een kind. Dat een kind een gezin en familie zoveel kracht kan geven om moed te houden en door te gaan werd ons bij deze geboorte duidelijk.

Bevallen terwijl je weet dat je binnen enkele dagen afscheid gaat nemen van een familielid is zo moeilijk. Wanneer daar een tweede familielid bijkomt en een derde en vierde het gevreesde virus ook raakt vraag je je af hoeveel een jong gezin kan dragen.

Bij het bewerken van deze foto’s zag ik alleen maar liefde en warmte. Een kraamtijd dat in het teken van warmte en familie moet staan staat in het teken van angst en afscheid nemen. De geboorte van dit kleine meisje geeft een hele familie kracht om door te gaan. Kracht om moed te houden.

Ieder berichtje dat ze stuurt is vol liefde voor haar gezin en dochter. Lieve Marina & Kevin, graag willen we jullie laten weten dat we heel veel respect hebben voor jullie kracht en moed. We wensen jullie heel veel sterkte nu jullie familie zo kei en keihard geraakt wordt.

Uit de foto’s blijkt alleen maar liefde en kracht. We denken aan jullie en vinden het zo mooi dat jullie héél graag met trots een paar momenten van de geboortedag met ons willen delen.

Lieve Lonneke welkom, het was een voorrecht jouw geboortedag te mogen vastleggen! Nu geniet je van alle aandacht en liefde om je heen. Later zulk je beseffen hoeveel kracht jij iedereen gegeven hebt. Een doel om door te gaan, een reden om toch soms te genieten en even stil te staan bij klein geluk. 

Liefs Mirjam, Diede & Lindsey

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd