Geboortereportage Nian & Novan

Als geboortefotograaf een geboortereportage mogen vastleggen voor een collega in het vak is wel heel bijzonder. Afgelopen jaar heeft ze een enorme sprong gemaakt met haar bedrijf Kersvers Fotografie. Op 16 januari werden Lindsey & Nino naast de trotse ouders van Mesam ook papa en mama van Nian & Novan. De geboortereportage willen ze graag voor zichzelf houden.

Maar met trots delen ze graag een klein deel uit de geboortereportage van hun aandoenlijke tweeling.

Sinds 2013 is Mirjam werkzaam als geboortefotograaf. Inmiddels heb ik meer dan 300 geboortereportages mogen vastleggen en nog steeds is het mijn grootste passie. Inmiddels werken we met veel trots met twee geboortefotografen binnen Pure Life Geboortefotografie en is Diede inmiddels onmisbaar binnen mijn bedrijf met een groot talent voor fotografie en ondernemerschap.

Pure Life Geboortefotografie heeft een overeenkomst tot het fotograferen op de ok van het Zuyderland Geboortecentrum, Catherina Ziekenhuis Eindhoven, Pantein Ziekenhuis Boxmeer, Bravis Bergen op Zoom, Amphia Breda, Meander Amersfoort, Elkerliek Ziekenhuis – Helmond. Ook zonder overeenkomst worden wij op meerdere ok’s in het land toegelaten.

Wil je graag meer weten over onze werkwijze? We maken graag kennis met jullie. https://www.purelifegeboortefotografie.nl/contact/.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd