Pure Life Geboortefotografie Limburg

Geboortefotografie Limburg

De geboorte van jouw kindje, vastgelegd door Pure Life Geboortefotografie in Limburg

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor geboortefotografie in Limburg? Pure Life Geboortefotografie is gevestigd in de provincie Limburg en staat voor jou klaar om het unieke moment van de bevalling van jouw kindje vast te leggen.

Het vastleggen van de onvoorwaardelijke liefde tussen ouders en hun kindje, de natuurlijke emoties, de puurheid van nieuw leven. Wij vinden dit de mooiste redenen om met veel liefde en plezier ons vak uit te oefenen. Het is altijd een bijzonder voorrecht om als geboortefotograaf uit Limburg aanwezig te mogen zijn bij een het ontstaan van nieuw leven.

Als geboortefotograaf in Limburg genieten wij nog iedere geboortereportage van het geweldige schouwspel dat we vast mogen leggen. Zelfs na meer dan 200 geboorteshoots zien wij onze aanwezigheid nog steeds als een voorrecht. Naast de reportages voor Pure Life Geboortefotografie werkt Mirjam ook als vaste fotograaf voor Ouders van Nu.

Werkwijze geboortefotoshoot Limburg

Het is mogelijk om zowel de bevalling thuis als in het ziekenhuis door de geboortefotografen van Pure Life Geboortefotografie Limburg vast te leggen. Pure Life Geboortefotografie werkt officieel samen met verschillende ziekenhuizen in de regio Limburg.

We zijn al een 8 jaar op rij de meest geboekte geboortefotograaf en staan met een vaste back-up van geboortefotografen altijd voor je klaar. Tijdens de bevalling blijven we op de achtergrond, zonder een belangrijk moment te missen. We horen regelmatig dat ouders niet begrijpen hoe wij zo gedetailleerd foto's hebben gemaakt zonder in de weg te lopen.

Maar voordat wij samen aan de slag gaan, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. De geboorte kan namelijk best spannend zijn en wij zijn er voor jou. In de kennismaking bespreken we de wensen, leggen we vast welke momenten je wel of niet vast wil laten leggen en hoe het er verder precies aan toe gaat op zo'n dag.

Geboortefotografie Limburg boeken 

Heb je ook interesse om de geboortedag van jouw kindje op een professionele manier vast te laten leggen zodat jij en je partner je enkel hoeven te richten op de komst van jouw kindje? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek met mij. Voelt het goed dan kun je mij desgewenst boeken voor jouw geboortefotografie in Limburg.

Tarieven

De prijs is afhankelijk van een spontane bevalling, een geplande inleiding of keizersnede.

zinzi
gebween-3
contact geboortefotograaf
anky-6
error: Deze content is beveiligd