Geboortefotografie-Geldrop-2

Geboortefotografie Roermond

Geboortefotografie in Roermond wordt met ontzettend veel liefde voor het vak door ons verzorgd. Pure Life Geboortefotografie let erop dat juist die kleine details worden vastgelegd. Natuurlijk vergeet je de geboorte van je kindje nooit meer, maar in de loop der jaren herinner je je misschien alleen de grote lijnen nog. Onze geboortefotograaf focust zich juist op de kleinste momenten. De blik in je ogen als je jouw baby voor het eerst pakt, de tranen van je partner wanneer de familie wordt gebeld, het moment op de weegschaal.

Bevallingsfotografie in haar puurste vorm, waarin we echt het verhaal van jouw bevalling vertellen. Het gaat niet alleen om het fotograferen van de geboorte, maar om het overbrengen van de emoties, de liefde en soms ook het verdriet. Tijdens geboortefotografie leggen we de gehele reis van in verwachting zijn naar kersverse ouders en hun pasgeboren baby op memorabele wijze vast.

Geboortefotografie Roermond - de werkwijze

Pure Life Geboortefotografie Roermond, werken we vanuit de puurheid van het moment. Bij onze kennismaking vertellen we je alles over onze werkwijze en laten we zien dat we het liefst op een informele manier te werk gaan. We nemen echt tijd voor de perfecte foto en we weten dat dat moment altijd komt, ook al kost het soms wat geduld. Door deze transparantie weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Haaks op onze werkwijze staan geforceerde poses en gehaast werken. Daar doen wij dus ook niet aan.

Tijdens de geboortefotografie zijn wij als het ware onzichtbaar. We richten ons echt op de samenwerking tussen de ouders en het vastleggen van de eerste ontmoeting met jouw kindje. Het mogen fotograferen van deze unieke, mooie momenten ervaren wij als een absoluut voorrecht.

Waarom geboortefotografie Roermond?

Tijdens onze kennismakingsgesprekken horen we vaak dat er wat twijfel was over het inschakelen van een geboortefotograaf. Soms vindt de partner het een gek idee en de andere keer spreekt een familielid haar verbazing uit over een extra persoon tijdens zoiets intiems als een bevalling.

Dat snappen we helemaal, maar als we een ding hebben mogen ervaren tijdens geboortefotografie, is het wel dat alle betrokken partijen achteraf ontzettend blij waren met onze aanwezigheid. Tijdens de bevalling merk je niets van onze aanwezigheid. Wanneer je de foto's terugkijkt, zie je echter dat we overal aan dachten en zelfs de kleinste (vaak meest bijzondere) details hebben vastgelegd. Dit is zo'n geweldig mooi geschenk voor later!

Onze ervaring als geboortefotograaf

Pure Life Geboortefotografie was een van de eerste in (zuid-)Nederland die geboortes fotografeerde. Inmiddels hebben wij meer dan 300 geboortes mogen vastleggen en zijn we een van de meest geboekte geboortefotografen. We hebben we een enorme bak aan ervaring en zijn de vaste (geboorte)fotograaf voor het tijdschrift Ouders Van Nu. Daarnaast zijn er twee boeken van onze hand verschenen.

Doordat wij al meer dan zeven jaar lang geboortes fotograferen en in de loop der jaren een zeer goede naam hebben opgebouwd, hebben we met diverse ziekenhuizen een samenwerking op kunnen zetten. Hierdoor mogen we zelfs bevallingsreportages in de OK maken.

Tarieven

De prijs voor een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

anky-8
geboorte-tweeling-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf-bij-keizersnede
bevallen-bevalling-geboorte-geboortefotograaf-geboortefotografie-bevallingservaringen-pure-life-geboortefotografie
geboortereportage-geboortefotografie-Pure-Life-Geboortefotografie-Mirjam-Cremer-bevallingsfotograaf
error: Deze content is beveiligd