Pure Life Geboortefotografie keizersnede-2

Geboortefotografie Tilburg

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor geboortefotografie in Tilburg? Dan ben je bij Mirjam van Pure Life Geboortefotografie aan het goede adres! Wij leggen al jarenlang geboortes vast. Deze prachtige momenten tijdens de meest bijzondere gebeurtenis uit je leven verdienen het om gefotografeerd te worden door de beste geboortefotografen. 

Werkwijze geboortefotografie Tilburg

We hebben de afgelopen jaren honderden geboortes mogen bijwonen, maar nog steeds ervaren wij het als een voorrecht om mee te maken. Ben jij woonachtig in Tilburg of omstreken? Pure Life Geboortefotografie is met alle liefde aanwezig tijdens jouw bevalling om de geboorte van je wondertje vast te leggen.

Maar voordat dat zover is, maken we uiteraard eerst uitgebreid kennis. We nemen samen door hoe jouw zwangerschap tot nu toe is verlopen en wat de verwachtingen naar de bevalling toe zijn. Ook zijn onze geboortefotografen heel benieuwd naar wat je wel en niet vastgelegd wil hebben tijdens de geboorte.

Door onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat kennismakingsgesprekken gevoerd en daaruit komt ook weleens naarvoren dat een van de twee aanstaande ouders twijfelt. Spreek dat gerust uit, daar is zo'n gesprek voor. Wij antwoorden met alle liefde jullie vragen.

Geboortereportage: het moment van de bevalling

En dan is het moment daar! Jullie baby staat op het punt om geboren te worden. Misschien heb je besloten om in het ziekenhuis in Tilburg te bevallen of wil je juist in je eigen omgeving blijven. Pure Life Geboortefotografie heeft een zeer goed contact met veel verschillende ziekenhuizen en is daar dan ook van harte welkom om de geboortereportage te maken. Dit is ook het geval wanneer jullie kindje geboren wordt door middel van een keizersnede.

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we helemaal met je door wanneer je de geboortefotograaf belt, zodat zij op tijd aanwezig is voor de geboortereportage in Tilburg. Ook bespreken we een aantal 'wat als' situaties. Door dit vooraf al in kaart te brengen, kunnen we tijdens de bevalling direct handelen.

Ben jij op zoek naar geboortefotografie Tilburg?

Neem dan gerust contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden en bekijken dan samen of we een match zijn. In ons portfolio kan je alvast een aantal prachtige geboortes bewonderen en ook kan je van tevoren onze tarieven doornemen.

geboorte-tweeling-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf-bij-keizersnede
bevalling-geboorte-pure-life-geboortefotografie-geboortefotografie-limburg
geboortereporatge-geboorteshoot-bevalling-bevallingsverhaal-pure-life-geboortefotografie
anky-6
error: Deze content is beveiligd