Bevallingsfotografie

Geboortefotografie in Zuid-Limburg

Ben jij op dit moment in blijde verwachting en wil je jouw geboorte op een unieke manier vastleggen? Pure Life Geboortefotografie legt jouw bevalling en eerste ontmoeting met jouw kindje op een liefdevolle en unieke manier vast.

Waarom geboortefotografie Zuid-Limburg?

Pure Life Geboortefotografie is gevestigd in Zuid-Limburg en Mirjam werkt als vaste fotograaf bij de geboortes. Om ervoor te zorgen dat er altijd iemand aanwezig kan zijn bij jouw bevalling, werken we met een team van (back-up) fotografen. Wij hebben al honderden bevallingen mogen fotograferen, maar ondanks deze ruime ervaring, zien wij het nog steeds als voorrecht om het mee te maken.

Een bevalling wordt vaak als heftig en intens ervaren. Hierdoor is het mogelijk dat niet alle herinneringen even scherp zijn en dat je stukjes niet goed hebt meegekregen. Een geboortefotograaf zorgt ervoor dat juist deze momenten ook worden vastgelegd. Wij hebben oog voor de kleinste details en fotograferen alle belangrijke gebeurtenissen.

Tijdens de bevalling focussen wij ons op de nieuwe band tussen de ouders en het kindje. Denk hierbij aan het aanpakken van de baby, de eerste eerste knuffel, de trotse blik van de kersverse papa naar zijn ijzersterke partner. Al deze prachtige emoties vangen wij in een foto waar je jaren later nog steeds met liefde naar kunt kijken.

Pure Life Geboortefotografie Zuid-Limburg doet wat de naam je belooft: het pure leven staat centraal. We maken dus zo min mogelijk gebruik van attributen. Jij, je partner en jullie prachtige kindje(s) zijn het belangrijkst.

Geboortereportage van thuisbevalling en keizersnede in Zuid Limburg

Doordat wij al zo lang werkzaam zijn met geboortefotografie in Zuid-Limburg, hebben wij een goed contact met vrijwel alle ziekenhuizen en verloskundigen in de regio. Hierdoor kunnen wij bij zowel ziekenhuisbevallingen als thuisbevallingen aanwezig zijn. Als jouw medische situatie het toelaat, is het zelfs mogelijk om een keizersnede vast te leggen.

Voordat wij een geboortereportage schieten, hebben we altijd eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak kijken wij of we een match zijn en nemen we alles door omtrent de zwangerschap en bevalling. Hoe bevalt het zwanger zijn tot nu toe en wat zijn je verwachtingen richting de geboorte? Ook bespreken we wat je wel en niet gefotografeerd wil hebben. Het vooraf maken van afspraken zorgt voor rust en voorkomt dat we tijdens de bevalling zelf nog moeten overleggen. Uiteraard is dit niet in beton gegoten. Als er zich een onverwachte situatie voordoet, kunnen op dat moment keuzes maken.

Wil jij graag kennismaking met de fotografen van Pure Life Geboortefotografie Zuid-Limburg? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek

emotion-2
Lonne blog-16
bevalling-geboorte-pure-life-geboortefotografie-geboortefotografie-limburg
geboortereporatge-geboorteshoot-bevalling-bevallingsverhaal-pure-life-geboortefotografie
error: Deze content is beveiligd