geboorte-Estee

Geboortereportage

Wil je een geboortereportage laten maken? De ervaren geboortefotografen van Pure Life Geboortefotografie leggen met veel liefde en oog voor detail deze bijzondere momenten voor je vast. 

Geboortereportage laten maken

Vooral de eerste periode na de bevalling hebben moeders vaak de behoefte om na te praten over de bevalling. Je hebt immers 9 maanden zwanger rondgelopen en nu je opeens nieuw leven op de wereld hebt gebracht is dat een grote verandering. Over die wonder raak je dan ook niet snel uitgepraat en de foto’s en het geboorteverhaal kunnen daarbij de ideale ondersteuning zijn. Met onze foto’s wil Mirjam als geboortefotograaf het verhaal vertellen van de ouders en hun eerste ontmoeting met hun kind. De uitdaging bij een geboortereportage ligt in het vastleggen van de puurheid en natuurlijke emoties op de geboortedag. Ook zal je als ouders vaak merken dat bepaalde momenten en details je zijn ontgaan die dag. Met een geboortereportage hebben je een mooi totaal beeld inclusief de stukjes die je wellicht zelf zijn ontgaan.

Werkwijze geboortereportage

Als moeder herleven wij deze momenten tijdens ons werk ook weer en we prijzen ons gelukkig dat we hier deel van uit mogen maken. Onze persoonlijke ervaringen nemen we ook zeker mee op het moment dat jij ervoor kiest een geboortereportage te laten maken.

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We bespreken onze werkwijze en jullie geven aan wat jullie wel en niet vastgelegd willen hebben. Zo is dat allemaal duidelijk op de geboortedag zelf. Dat zorgt ervoor dat je je meer op je gemak voelt zodat een van ons op de achtergrond haar werk kan doen zonder jullie te storen. Na de geboorte worden er foto’s van de controles gemaakt en indien gewenst de eerste voeding en uiteraard de eerste momenten van kennismaking met de ouders en eventuele broertjes en zusjes.

Een geboortereportage laten maken door een professionele geboortefotograaf heeft, zoals je kan lezen, dus alleen maar voordelen.

bevalling-geboorte-pure-life-geboortefotografie-geboortefotografie-limburg

Geboortereportage door Pure Life Geboortefotografie

Al drie jaar op rij is Mirjam de meest geboekte geboortefotograaf en wij hebben vele hartverwarmende reacties mogen ontvangen van vele ouders. Sinds 2015 is Mirjam ook de vaste fotograaf voor Ouders van Nu.

Neem eens contact op voor een kennismakingsgesprek zodat we elkaar beter leren kennen en wij onze werkwijze verder mondeling kunnen toelichten. Naast een geboortereportage laten maken kun je bij ons ook terecht voor zwangerschapsfotografie en newbornfotografie. Op mijn Facebook-pagina vind je ook geregeld nieuwe voorbeelden van mijn werk.

Tarieven

De prijs voor een geboorteshoot bedraagt € 1195,-

error: Deze content is beveiligd