Geboortereportage wordt Kraamreportage – Geboortefotografie Voerendaal

Geboortereportage wordt kraamreportage

Nu Sanne zwanger is van haar tweede kindje weet ze zeker dat ze de geboorte wil laten vastleggen. Nog steeds vindt ze het moeilijk dat ze niets heeft om op terug te kunnen kijken. Voor Tom is geboortefotografie nieuw, maar hij ziet hoe belangrijk het voor Sanne is en stemt direct toe. Wat het extra speciaal maakt, is dat de geboorte begeleid zal worden door Sanne’s zus die werkzaam is als gynaecoloog.

Tijdens ons eerste gesprek is ze tot tranen geroerd dat ze deze keer een heel mooi aandenken zal krijgen aan de geboortedag. Maar dan verandert de wereld om ons heen in een paar dagen tijd. We houden moed, maar wanneer het vlak voor de uitgerekende datum blijkt dat de versoepelingen nog net niet voor geboortefotografen kunnen gelden, begrijpen we dit allemaal. Hoewel het begrip er is, is het verdriet groot.

Kraamreportage

We besluiten voor rust te gaan en kijken vooral wat wel kan. We komen uit bij een kraamreportage op afstand en zo leggen we de eerste momenten vast en vooral de eerste ontmoeting tussen baby Mees en zijn grote zus Tess. Al snel is duidelijk dat we in de vakantieperiode Tess zullen inzetten als Geboortefotograaf in Limburg. Met haar gloednieuwe camera van Little Dutch weet ze de meest fantastische momenten vast te leggen. Lieve Tess, als je ooit oud genoeg bent… je bent van harte welkom <3

Met haar oogjes nog half open maakt haar papa haar wakker, samen lopen ze naar de slaapkamer van haar papa en mama en wat is dat! Eindelijk is ze grote zus, het moment waar ze zo ontzettend lang op heeft gewacht. Bijna onmogelijk voor een meisje van drie jaar.

Hoewel we de geboorte niet konden vastleggen, smelten we bij deze momenten.

Wanneer een aantal dagen later de peetoom en peettante kennis mogen maken, vloeien er tranen van geluk. Dit kleine mannetje heeft nu al heel wat harten gestolen. Wat waren het spannende maanden. Een zwangerschap zo anders dan ze gehoopt hadden, maar het allerbelangrijkste ze hebben een gezonde zoon. Heel dankbaar is ze dat haar zus de bevalling heeft mogen begeleiden. Het waren maanden van spanning, verwachtingen bijstellen en teleurstellingen maar ook met veel geniet momenten en geluk.

Lieve Sanne & Tom, nogmaals van harte gefeliciteerd. Het is anders gelopen dan we gehoopt hadden, maar wat hebben jullie een prachtig bundeltje geluk op de wereld gezet. We hebben heel wat mooie momenten kunnen vastleggen. Hopelijk mogen de foto’s jullie blijven herinneren aan deze mooie tijd. Lieve Tess, we wachten graag je sollicitatie af wanneer je 18 jaar bent. Voor nu heel veel plezier met knuffelen, kijken en bewonderen van je broertje.

Mirjam

Mirjam Cremer & Diede Verschuuren Birthphotographers and writers of Birth Stories

Pure Life Geboortefotografie: Gespecialiseerd in zwangerschap– geboorte- en Newbornfotografie

werkzaam in de Regio’s Zuid-Limburg, Noord en Midden-Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd