Boek met geboorteverhalen

Pure Life Birth Stories

Een uniek boek met 40 prachtige en emotionele geboortereportages. Van keizersnedes tot badbevallingen en drielingen. Mirjam Cremer toont deze indrukwekkende verhalen in woord en beeld. Nu tot en met 31 januari 2016 voor maar €39,99!

Met een lach op mijn gezicht en een traan over mijn wang de geboorteverhalen gelezen.”

 

Bestellen     Bestellen voor medici in opleiding

Mijn naam is Mirjam Cremer,  ik ben geboortefotografe onder de naam Pure Life Geboortefotografie. Met veel trots lanceer ik mijn eerste boek Pure Life Birth Stories. Een zwangerschap telt 40 weken, en in mijn boek zal ik dan ook 40 bijzondere, indrukwekkende en soms zelfs spannende geboortereportages van mijn klanten delen. Tussen de geboortereportages zitten onder andere badbevallingen, keizersnedes en zelfs een drieling. De teksten worden versterkt met prachtige, emotievolle beelden. Lezers zullen zich wanen in de ruimte waar de geboorte zich heeft afgespeeld.

Een van de mooiste dingen in het leven is voor mij het ontstaan van nieuw leven, met geboorte als de bekroning. De vreugde die dit brengt, de veranderingen, en vooral de emoties die hiermee gepaard gaan en ons zo uniek als persoon maken zijn voor mij onbetaalbaar.

Op deze pagina kun je het boek eenvoudig bestellen. Het boek zal dan binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Betalen kan via iDeal of een bankoverschrijving.

Een eerste recensie
“Met een lach op mijn gezicht en een traan over mijn wang de geboorteverhalen gelezen. Na al vele bevallingen meegemaakt te hebben, blijft toch elk geboorteverhaal uniek en het smaakt naar meer. Van een vlotte, natuurlijke bevalling, naar een bevalling met een enorme emotionele lading, als je eenmaal begint met lezen, wil je alleen maar verder. Emoties over kunnen brengen via foto’s is al ontzettend knap, maar Mirjam krijgt het tevens voor elkaar om deze emoties ook erg pakkend over te brengen in haar geboorteverhalen. In een kort stukje krijg je een speciaal kijkje in het leven van andere mensen en heb je de kans om mee te genieten van een van de mooiste momenten van hun leven. “

Samantha – De Kritische Verloskundige

Impressie