Het wonder van een nieuw leven

Na meer dan 300 geboortereportages te hebben vastgelegd blijft het fotograferen van een keizersnede magisch. Spanning en emotie bij ouders. Als fotograaf weet je vooraf niet hoeveel ruimte je hebt. werkt nog meer dan normaal op de achtergrond om nog maar de zwijgen van de enorme uitdaging qua licht.

Het onbekende, de spanning en de waarde die deze reportage voor ouders heeft maken dit zo speciaal. Als bestuurslid van Geboortefotografen.com en landelijk aanspreekpunt voor de werkgroep ziekenhuizen binnen de branchevereniging zie ik hoe hard er gewerkt wordt aan het vertrouwen met medisch specialisten die dit voor ouders mogelijk maken.

Neem de geboorte van dit meisje, de geboorte liep totaal anders dan verwacht. Een meisje zo gewenst en zo kostbaar. De beslissing om de geboorte plaats te laten vinden op de ok was een noodzakelijke maar moeilijke en emotionele beslissing. Ineens gaat alles zo snel en voor je het beseft is je kindje geboren. Zo fijn dat deze ouders de geboorte op een rustig moment samen kunnen bekijken en een plekje geven. We zijn alle betrokkenen keer op keer heel dankbaar.

Pure Life Geboortefotografie heeft een overeenkomst tot het maken van een geboortereportage op de ok (tijdens een keizersnede) met de ziekenhuizen:

Geboortecentrum Zuyderland, Catherina Ziekenhuis Eindhoven, Pantein Boxmeer, Bravis Bergen op Zoom, Radboud Nijmegen, Meander en Amphia Breda. Mede mogelijk gemaakt door Geboortefotografen.com de brancheverering voor professionele geboortefotografen van Nederland en België

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd