geboortefotograaf-zwangerschapsshoot-newborn-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie

In de media

De foto’s van Pure Life Geboortefotografie zijn onder andere verschenen in Het Leidsch Dagblad, het Algemeen Dagblad en de Telegraaf Vrouw. Daarnaast zijn ze te zien geweest bij Editie NL, RTLZ en te gast geweest in een radiouitzending van L1. Ook heeft Mirjam diverse geboortereportages gedaan voor Wij Jonge Ouders en werkt ze maandelijks voor Ouders van Nu.

Geboortecentrum-bevallen-geboortefotograaf
Dagblad de Limburger besteed aandacht aan het nieuw geopende geboortecentrum. Wij mochten dit artikel ondersteunen met één van onze foto's.
Pure-Life-Geboortefotografie-Mirjam-Cremer-Media
Dagblad de Limburger Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland sloot Zuyderland een overeenkomst met Pure Life Geboortefotografie voor het fotograferen van een geboorte op de ok. Dagblad de limburger plaatste een artikel van twee pagina's.
publicatie-geboortefotografie-geboortefotograaf-in-de-pers-pure-life-geboortefotografie
In 2015 en 2017 hebben wij een boek uitgebracht over Geboortefotografie. Het Leidsche Dagblad schreef hierover.
Maandelijks is ons werk te vinden in het populaire magazine Ouders van Nu. In de rubriek Mijn Buik Mijn Baby nemen we je maandelijks mee in één van de vele bijzondere geboorteverhalen.
Maandelijks is ons werk te vinden in het populaire magazine Ouders van Nu. In de rubriek Mijn Buik Mijn Baby nemen we je maandelijks mee in één van de vele bijzondere geboorteverhalen.
opleiding-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie-workshop-geboortefotografie
Dagblad de Limburger In 2018 opent Nederlands eerste Academie voor Geboorte- en Newborn fotografen haar deuren. Een unieke opleiding van 12 maanden. In 2021 start leergang 4.
De-Limburger-geboortefotografie-geboortefotograaf-Mirjam-Cremer
De Limburger besteed 2 pagina's aan ons mooie vak van Geboortefotograaf.
error: Deze content is beveiligd