Meer dan alleen jouw geboortefotograaf

De geboorte van een kind is een magische en unieke belevenis. De bevalling en jullie samenwerking naar die eerste, bijzondere ontmoeting toe. Jouw baby voor het eerst in je armen. Het zijn allemaal pure momenten die je nooit meer wil vergeten.

Pure Life Geboortefotografie helpt je daarbij, door juist dat o zo speciale samenspel tussen jou en je kindje op pure wijze vast te leggen.

We vertellen het verhaal achter de geboorte. De weg die jullie samen afleggen voordat jij je kindje voor het eerst in de ogen kan kijken. Niet alleen maar mooie foto’s, maar juist met een diepere lading die de intimiteit van de geboorte zo mooi laat zien. Geboortefotografen Mirjam en Diede zijn onzichtbaar tijdens de bevalling, maar laten, mede door hun jarenlange ervaring, geen moment onbenut om alles tot in detail vast te leggen.

Wist je dat Pure Life Geboortefotografie al vier jaar de meest geboekte geboortefotograaf is? Dat wij vaste fotograaf zijn van Ouder Van Nu en wij regelmatig in de media te zien zijn? Kijk gerust op onze pagina: in de media, om te lezen wat de media over ons schrijft.

Tevens hebben wij een overeenkomst voor het fotograferen van een geboorte tijdens een keizersnede met de ziekenhuizen: Zuyderland-Heerlen, Catherina Ziekenhuis-Eindhoven, Pantein Ziekenhuis-Boxmeer, Elkerliek – Helmond, Amphia Breda, Meander Medisch Centrum – Amersfoort en Radboud – Nijmegen.

Wil je meer weten over geboortefotografie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij zijn werkzaam vanuit de locaties HEERLEN – VALKENBURG – TILBURG en dus beschikbaar voor de regio’s:

Limburg – Noord-Brabant – Gelderland – Utrecht – Zuid-Holland en Noord-Holland

Ik ben Mirjam,
Jouw geboortefotograaf

Ik ben getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en studeer als verloskundige. Ik ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en in 2021 hoop ik mijn 400ste geboortereportage vast te leggen. Die ervaring is zo waardevol in mijn werk. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft keer op keer een voorrecht en een uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen. Samen met 12 collega’s in het vak hebben we de eerste branchevereniging voor geboortefotografen opgericht in 2016 geboortefotografen.com. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een begrip binnen de geboortefotografie en zijn wij verder geprofessionaliseerd onder de naam Dupho Geboortefotografen.com. Sinds bijna twee jaar werk ik samen met de liefste collega die ik me kan wensen Diede Verschuuren en gaan we op zeer korte termijn ons team uitbreiden.

Mirjam

Ik ben Diede,
Jouw geboortefotograaf

Eindelijk mag ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Diede en woon samen met mijn vriend Sjoerd in Tilburg. Samen mogen we de gelukkige ouders van Mees & Bink zijn en verwachten we medio april ons derde kindje. Ik word gelukkig van de kleine dingen in het leven.
Mijn gezin, de ontwikkelingen die mijn kindjes maken, en de vele uitstapjes die we heel graag met en zonder kindjes maken.
Eind 2018 wist ik dat ik verder wilde als professioneel fotograaf. Ik wilde me graag specialiseren in Geboorte- en Newborn fotografie.
Zo ben ik in januari 2019 gestart met een opleiding hiervoor en kreeg ik de kans me verder te ontwikkelen binnen Pure Life Geboortefotografie.
Ik vind het heerlijk om achter de camera werkzaam te zijn en zo onopvallend mogelijk de mooiste momenten vast te leggen. Het leven van een kind is van onschatbare waarde en ik zie het als een voorrecht en grote verantwoordelijkheid om de geboorte van een nieuw leven en de eerste momenten na de geboorte te mogen vastleggen.
Ik kijk er enorm naar uit ook jullie te leren kennen!

Zwangerschapsfotografie

Het begin van onvoorwaardelijke liefde.

Ben jij in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd! Er vindt een prachtig wonder plaats in je buik. Zwangerschapsfotografie is een geweldige manier om deze prachtige en bijzondere periode vast te leggen. Wij, Mirjam en Diede van Pure Life Geboortefotografie, doen dit met liefde voor je.

Lees meer

Geboortefotografie

De geboortedag van jouw kindje…

Geboortefotografie zorgt ervoor dat juist die kleine details worden vastgelegd. Natuurlijk vergeet je de geboorte van je kindje nooit meer, maar in de loop der jaren herinner je je misschien alleen de grote lijnen nog. Wij focussen ons juist op de kleinste, maar o zo speciale momenten.

Lees meer

Just Born fotografie

De kostbare eerste uren samen

Wil je graag de eerste uren na de geboorte van je kindje vastleggen zonder te kiezen voor geboortefotografie? Kies dan voor een just born fotoshoot. Deze reportage geeft je de mogelijkheid om de eerste kostbare uren met je prachtige baby te laten vereeuwigen.

Lees meer

Newborn fotografie

De liefde die volgt van dag tot dag

Als kersverse moeder ben je nog herstellende van de bevalling en ook dit kan ervoor zorgen dat je bijzondere momenten vergeet. Een newborn reportage van Pure Life Geboortefotografie legt deze momenten met oog voor detail en ontzettend veel liefde vast.

Lees meer

Pure Life geboortefotografie en -verhalen

Pure Life Geboortefotografie heeft in 2017 een boek met prachtige fotografie en passende geboorteverhalen uitgebracht. Het is een ode aan het leven, vol met gevoelens en emoties. Het brengt de verbondenheid van een kind met zijn ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoeting in woord en beeld.

Ook komen een aantal verloskundige specialisten aan het woord over diverse onderwerpen, ondersteund met afbeeldingen.

 

Bestel hier

In de media - TE ZIEN BIJ RTL4 MAMA'S WERELD - Zo 28 febr. a.s. 17:00 uur

De foto’s van Pure Life Geboortefotografie zijn onder andere verschenen in Het Leidsch Dagblad, het Algemeen Dagblad en de Telegraaf. Daarnaast zijn ze te zien geweest bij Editie NL. Ook heeft Mirjam diverse geboortereportages gedaan voor Wij Jonge Ouders en dat doet ze nog steeds op regelmatige basis voor Ouders van Nu.


ZWANGERSCHAP
“Het begin van onvoorwaardelijke liefde.”

Zwangerschapsfotografie

Het begin van onvoorwaardelijke liefde.

Zwanger! Spanning, verwondering en vragen wisselen elkaar af. Jij en je omgeving bereiden zich voor op de komst van dit nieuwe leven. En daar komen een heleboel gevoelens en praktische zaken bij kijken. Met een zwangerschapsreportage sta je even stil bij het feit dat het een uniek moment in je leven is. Het is een leuke ontspannen shoot voor jou en je partner. Even tijd voor elkaar en het wondertje in je buik.

Wanneer

Jij en je partner bepalen wat voor jullie de beste periode voor een zwangerschapsreportage is. Theoretisch gezien is dat tussen de 33ste en de 36ste week. Je buik is dan mooi gevormd door de groei van je kindje. We kunnen altijd samen overleggen wat het meest geschikte moment is. Wij beschikken over een private daglicht studio op een A – locatie in Zuid-Limburg.

Tarieven Contact

Tarief zwangerschapsfotografie

Wij werken met vaste tarieven en niet met standaard pakketten. Waarom? Omdat jij en jouw zwangerschapsreportage niet standaard zijn voor ons. Gaat je voorkeur liever naar een pakket uit dan maken wij hier maatwerk van afgestemd op jouw unieke wensen.

€ 250,-
Duur: ca. 2 uur
Plaats: Thuis, op locatie en/of in onze daglicht studio

Inclusief

 • 20 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie
 • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,35/ km.
 • Hoogwaardige kado-verpakking
 • Toegang tot onze exclusieve album collectie speciaal ontworpen voor onze klanten
 • Mobile Gallery App om je foto’s te kunnen downloaden op je telefoon

Exclusief

 • Nabestellingen/ foto-album
 • Wall-Art collections
 • Parkeerkosten

 

GEBOORTE
“De geboortedag van jouw kindje...
een uniek en onomkeerbaar moment.”

Geboortefotografie

De geboortedag van jouw kindje…

Een uniek en onomkeerbaar moment
De geboorte van jouw kindje, een uniek moment dat we allemaal koesteren en nooit zullen vergeten. Het is een dag van een nieuw leven, een nieuw begin. En toch zijn er zoveel momenten die als ouders aan je voorbij gaan. Je bent natuurlijk maar op een ding gefocust en dat is een gezonde mama en baby.

Omdat het krijgen van kinderen niet iets vanzelfsprekends is maar een voorrecht leggen wij dit moment zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. Je kunt je volledig focussen op de geboorte van je baby zonder je zorgen te maken iets gemist te hebben. Hierbij kun je denken aan de steun van de mensen om je heen, de eerste ontmoeting met je kindje, de ondersteuning van je partner. De onvoorwaardelijke liefde tussen jou en je kind voor altijd vastgelegd.

Werkwijze

De geboortedag van jullie kindje is een bijzonder en intiem moment. Deze dag draait om jullie en jullie kindje. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie wel en niet willen laten vastleggen. Dit gesprek is ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Het is een van de meest bijzondere momenten in je leven en een persoonlijke klik is heel belangrijk. Na dit gesprek kun je samen bepalen of je de geboorte door ons wil laten vastleggen. We werken in een team van twee fotografen maar werken bij iedere geboortereportage voor de rust van de ouders, het kind en zorgpersoneel alleen.

Wanneer de dag van de geboorte aanbreekt neem je contact met me op zodra er een regelmatige weeënactiviteit is. We kunnen de geboorte zowel thuis als in het ziekenhuis voor je vastleggen. Hierbij ben ik zelf zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig.  Wij vragen je om je verloskundige of begeleidend gynaecoloog op de hoogte te stellen van onze aanwezigheid. Net als wij bij jullie een gast zijn zo zijn we dat ook bij de verloskunde en/of het ziekenhuis. Inmiddels hebben wij een ruim netwerk opgebouwd en zijn wij bij veel praktijken en ziekenhuizen bekend. In de fotografie richt ik me op de details en de emoties van de dag. Vooral de eerste periode na de bevalling hebben veel moeders de behoefte om na te praten over de bevalling. De foto’s en het geboorteverhaal kunnen je hierbij ondersteunen . Je partner en jij kunnen momenten herbeleven die jullie wellicht zijn ontgaan of voor je gevoel te snel voorbij zijn gegaan.

Na de geboorte maak ik foto’s van de controle’s, indien gewenst de eerste voeding en vooral de eerste momenten met papa en mama en eventuele broertjes of zusjes. In de praktijk komt het er meestal op neer dat ik ongeveer nog 2 à 3 uur na de geboorte aanwezig ben. Bij een geplande keizersnede is dit langer door de tijd die je op de recovery doorbrengt. Vanaf het moment van jullie boeking tot aan de geboorte ben ik 24 uur per dag bereikbaar (ook op feestdagen). Wordt je kindje dus geboren op 1ste kerstdag, oudejaarsdag of nieuwjaarsdag ook dan ben ik gewoon aanwezig.

Tarieven Contact

Tarief Geboortefotografie

Wij werken met vaste tarieven en niet met standaard pakketten. Waarom? Omdat jij en jouw geboortereportage niet standaard zijn voor ons. Gaat je voorkeur toch liever naar een pakket uit dan maken wij hier maatwerk van afgestemd op jouw unieke wensen.

Jouw investering voor een geboortereportage bedraagt € 995,- en is inclusief

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis of in onze private studio
 • Stand-by vanaf de definitieve boeking van jullie geboortereportage
 • Fotografie door Erkend Geboortefotograaf aangesloten bij DuPho Geboortefotografen.com
 • Fotografie door gecontracteerd geboortefotograaf (voor 8 ziekenhuizen) in geval van een keizersnede
 • 150 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie & Geboorteverhaal
 • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,19/ km.
 • Toegang tot onze exclusieve album collectie speciaal ontworpen voor onze klanten
 • Aanlevering foto’s en geboorteverhaal 14 dagen na geboortedag
 • Persoonlijk eindgesprek met exclusieve bewaarbox voor jouw geboortereportage

Exclusief

 • Nabestellingen/ foto-album
 • Upgrade Fotografie met Film
 • Wall-Art collections
 • Parkeerkosten
Just born
“De kostbare eerste uren met je kindje wil je vastleggen.”

Just born fotografie

De kostbare eerste uren met je kindje

Wil je graag de eerste uren na de geboorte van je kindje vastleggen zonder een reportage van de gehele geboorte dan is de Just Born sessie een optie. Hoe zeer ik ook de geboortereportage aanbeveel, ik realiseer me ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Wat de reden ook is (financiële redenen, je partner of jij ziet het niet zitten of medische redenen) de Just Born sessie geeft je de mogelijkheid om de eerste kostbare uren na de geboorte vast te leggen. Dit is de periode waarin je kindje vaak heel alert is en de binding tussen jullie verder groeit. Deze eerste uren zijn zowel voor jullie als je kindje heel belangrijk. Niet voor niets geeft medisch personeel zoals een verloskundige of de verpleging jullie vaak extra tijd om aan elkaar te wennen.

Werkwijze

De Just Born reportage vind plaats binnen de eerste uren na de geboorte. Zodra de geboorte heeft plaatsgevonden sta ik voor jullie klaar. Dit kan in het ziekenhuis of bij jullie thuis zijn. De stijl van de fotografie is gelijk aan de geboortefotografie namelijk niet geposeerd en natuurlijk. In mijn foto’s probeer ik voor jullie die eerste pure momenten samen vast te leggen. Je kunt hierbij denken aan de controles, de eerste voeding, het eerste badje en de eerste keer aankleden. Dit alles terwijl de emoties en de euforie over de geboorte nog sterk aanwezig zijn.

Tarieven Contact

Tarief Just born fotografie

Wij werken met vaste tarieven en niet met standaard pakketten. Waarom? Omdat jij en jouw Just Born reportage  niet standaard zijn voor ons. Gaat je voorkeur toch liever naar een pakket uit dan maken wij hier maatwerk van afgestemd op jouw unieke wensen.

Jouw investering voor een Just Born reportage  bedraagt € 795,- en is inclusief

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis of in onze private studio
 • Stand-by vanaf de definitieve boeking van jullie geboortereportage
 • Fotografie door Erkend Geboortefotograaf aangesloten bij DuPho Geboortefotografen.com
 • Fotografie door gecontracteerd geboortefotograaf (voor 8 ziekenhuizen) in geval van een keizersnede
 • 150 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie & Geboorteverhaal
 • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,19/ km.
 • Toegang tot onze exclusieve album collectie speciaal ontworpen voor onze klanten
 • Aanlevering foto’s en geboorteverhaal 14 dagen na geboortedag
 • Persoonlijk eindgesprek met exclusieve bewaarbox voor jouw geboortereportage

Exclusief

 • Nabestellingen/ foto-album
 • Upgrade Fotografie met Film
 • Wall-Art collections
 • Parkeerkosten
Newborn
“De liefde volgt van dag tot dag.”

New born fotografie

De liefde die volgt van dag tot dag

Een newborn fotoreportage is het meest geschikt tussen de derde dag na de geboorte tot ca 3 weken erna. Je baby slaapt dan nog vrij veel en heeft nog dat echte mooie pure van een pasgeboren baby dat menig hart doet smelten. Deze fotoreportage staat volledig in het teken van jullie en je baby. Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn zonder te poseren tenzij dit jullie wens is.

Werkwijze

Gezien de leeftijd van jullie kindje bij een newborn fotoreportage zal ik deze reportage bij jullie thuis maken. Een fotoreportage van een pasgeboren baby kost veel tijd en geduld. We nemen dan ook alle tijd en volgen volledig het ritme van jullie kindje. Komt er een voeding tussendoor of moet er een luier verschoond worden dit is allemaal geen probleem. De omgeving rond jullie baby probeer ik samen met jullie zo rustig mogelijk te houden. Ik maak zo min mogelijk gebruik extra materialen of versieringen tenzij dit voor jullie een speciale waarde heeft. Een baby is mooi van zichzelf en dit probeer ik te laten spreken in de foto’s.

Tarieven Contact

Tarief New born fotografie

Wij werken met vaste tarieven en niet met standaard pakketten. Waarom? Omdat jij en jouw Newborn reportage niet standaard zijn voor ons. Gaat je voorkeur toch liever naar een pakket uit dan maken wij hier maatwerk van afgestemd op jouw unieke wensen.

 

Prijs: € 295,-
Duur: ca. 3 uur
Plaats: Thuis of in onze Private daglicht studio

Inclusief

  • 20 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie
  • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,35/ km.
  • Hoogwaardige kado-verpakking
  • Toegang tot onze exclusieve album collectie speciaal ontworpen voor onze klanten
  • Mobile Gallery App om je foto’s te kunnen downloaden op je telefoon

  Exclusief

  • Nabestellingen/ foto-album
  • Wall-Art collections
  • Parkeerkosten
error: Deze content is beveiligd