Me & my girl

De liefde voor mijn dochter

Nog maar een paar weken of misschien wel dagen en ons tweede kindje zal geboren worden. In mijn werk als verloskundige mag ik dagelijks ouders begeleiden tijdens de geboorte van hun kind. Om zelf een zwangerschap te mogen meemaken is iets waar ik heel dankbaar voor ben.

Bij deze tweede zwangerschap komt ineens het besef dat mij kleine meisje straks grote zus zal zijn. Ook bij mij komen de natuurlijke onzekerheden die iedere ouder heeft. Hoe gaan we de aandacht verdelen? Hoe zal ze reageren? We laten het heerlijk op ons afkomen en genieten vooral heel erg van deze zwangerschap.

Naast mijn zwangerschap wilde ik vooral de kostbare momenten tussen mij en mijn “kleine” meisje vastleggen. We besloten daarom om twee verschillende reportages te laten maken. Twee verschillende momenten om bewust van te genieten. We wilden graag de liefde die ik voel voor mijn dochter laten vastleggen nu ik die nog onverdeeld aan haar kan geven. Dit moment samen pakt niemand ons meer af en zullen we voor altijd samen koesteren. Magisch om dit vastgelegd te hebben.

De geboorte nadert

Ook bij deze bevalling hoop ik weer thuis te mogen bevallen in alle rust. Zelf vind ik het belangrijk om de rust die een bevalling nodig heeft niet te verstoren. In grote lijnen heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt aan mijn eigen verloskundige en voor de rest wachten we het af. Bewust heb ik ook nog een aantal keuzes niet gemaakt, die laten we van het moment afhangen.

Voor nu genieten we nog even van deze dagen. Gelukkig voel ik me goed en eigenlijk kijk ik best uit naar de bevalling.

Stiekem voelen we ons toch wel heel erg gezegend dat we we dit als gezin samen kunnen meemaken. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar die zwangerschapsreportage. Die laten we op een later moment nog zien. Hoewel ik eigenlijk helemaal niet graag op de voorgrond sta voel ik me zo trots om deze beelden te mogen delen.

Lieve Charlie, konden we maar uitleggen hoeveel we van je houden. Hoe ongelofelijk rijk je ons leven hebt gemaakt en hoe blij we zijn om voor jou te mogen zorgen. Dankjewel lieve Charlie dat jij in ons leven bent gekomen.

Liefs Mama

Mirjam Cremer & Diede Verschuuren Geboortefotograaf en schrijver van geboorteverhalen

Pure Life Geboortefotografie: Gespecialiseerd in zwangerschap– geboorte- en Newbornfotografie

werkzaam in de Regio’s Zuid-Limburg, Noord en Midden-Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd