Mijn Bevalling – deel 5

Blog – Mijn Bevalling – deel 5

In deze nieuwe Blog – Mijn Bevalling deel 5 vertellen a.s. mama’s in de laatste weken, dagen of uren van hun zwangerschap hoe ze tegen de bevalling aankijken. Ze vertellen over de spanning, vreugde, onzekerheden maar ook wat ze zich erbij voorstellen. Een open en oprechte blog waarin ze hun verwachtingen met ons delen. Deze blog zal wekelijk op zondagavond om 20:15 uur geplaatst worden. Iedere week een andere mama en een ander verhaal.

Vanavond mogen we Laura & Cedrick leren kennen die over enkele dagen hun eerste kindje verwachten middels een geplande keizersnede.

Onze droom komt uit!!

Nog een paar daagjes aftellen en dan gaan we jou eindelijk ontmoeten.. onze dochter. We hebben hier al jaren van mogen dromen en het bleef de vraag of hij uit zou mogen komen. Na een aantal jaren zelf ons best doen bleef helaas een zwangerschap uit. Achteraf is het nog steeds de vraag waarom het niet lukte. Was het het gezwel dat jaren geleden in mijn buik zat of waren er toch andere redenen. De oorzaak doet er nu niet meer toen want je zit alweer 38 weken gelukkig en gezond in mijn buik. We zijn in behandeling gegaan bij MUMCen na de eerste ronde IUI met hormonen sloeg de zwangerschapstest eind November positief uit. Het was ons gelukt en dat na de eerste poging. Wat waren wij super blij dat het ook ons gegund was.

En nu tellen we de dagen af dat we je eindelijk mogen gaan ontmoeten. Onze eigenwijze dochter die zich altijd moeilijk laat zien tijdens echo’s, die het ons moeilijk maakte toen we jou geslacht wilde weten, dat je verstoppertje speelde tijdens beide pret echo’s en niet te vergeten dat je gewoon al weken heerlijk met je kontje naar beneden toe ligt. Dat wil dus zeggen dat je zo niet geboren kan worden. Er is een mogelijkheid dat ze je proberen te draaien maar wij denken dat je waarschijnlijk zo met een reden ligt. En helaas is draaien ook niet zonder risico.

We hebben de beslissing genomen om je via een geplande keizersnede ter wereld te laten komen. Voor ons wegen de voordelen hiervan op tegen de nadelen. De datum staat gepland en het echte aftellen is begonnen. We melden ons op de geplande dag bij de afdeling verloskamers en als alles goed gaat kunnen we je nog geen 2 uur later eindelijk in onze armen nemen. Ik ben wel benieuwd hoe ik het ga ervaren. Zal ik veel pijn hebben, hoelang erna ben ik weer op de been om de verzorging zelf te doen. Het is allemaal gezonde spanning en spanning is er niet, want ik ben zo dankbaar dat het ons gegund is. Eindelijk komt onze droom uit en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten onze mooie en eigenwijze dochter.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd