Bedankt voor je interesse in mij en mijn fotografie.

Ik ben 39 jaar, getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In Oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en sindsdien heb ik bijna 300 geboortereportages mogen vastleggen. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft een voorrecht en een belangrijke uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen.

Het zou voor mij niet mogelijk zijn deze reportages te kunnen maken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, kindjes, familie en vrienden die de waarde van dit werk erkennen. In 2015 heb ik samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s in dit vak geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik als bestuurslid met veel plezier actief aan mag deelnemen. Een plek waar ouders een geboortefotograaf met kennis en ervaring kunnen vinden. Maar ook medisch specialisten kunnen hier terecht. Voor Back-up aanvragen werk ik binnen mijn bedrijf uitsluitend met geboortefotografen die aangesloten zijn bij de branchevereniging voor geboortefotografen geboortefotografen.com.

Tijdens een geboortereportage richt ik me op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ik hierbij vastleg, heel puur en op de achtergrond. Sinds 2015 mag ik tevens als vaste fotograaf werken voor Ouders van Nu.

Wil je naast de reportages op deze site nog meer geboortereportages lezen en bekijken? Via deze site kun je mijn boek Pure Life Geboortefotografie en -verhalen bestellen. Graag neem ik jullie in dit boek mee tijdens mijn werk. Vergezel me op de geboortedag van deze kinderen en waan je even op de plaats van de geboorte. Ik neem jullie mee in de emoties van dat moment en laat de verhalen en de foto’s voor zich spreken: hoe mooi is de geboorte van een nieuw leven!

Mirjam

Birthphotographer and writer of Birth Stories