Bedankt voor je interesse in mij en mijn fotografie.

Wie ik ben? Mijn naam is Mirjam Cremer, 38 jaar, getrouwd met de liefste man en papa van onze drie kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie.

In Oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en sindsdien heb ik er meer dan 110 mogen vastleggen. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder!

Het blijft een voorrecht en een belangrijke uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen.  

Het zou voor mij niet mogelijk zijn deze reportages te kunnen maken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, kindjes, familie en vrienden die de waarde van dit werk erkennen. Sinds december 2015 heb ik de eer om samen te mogen werken met Shirley Willems-Al die als vaste back-up fotograaf mijn steun en toeverlaat is. In 2015 heb ik samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s in dit vak geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik als bestuurslid met veel plezier actief aan mag deelnemen. Een plek waar ouders een geboortefotograaf met kennis en ervaring kunnen vinden. Maar ook medisch specialisten kunnen hier terecht. 

Tijdens een geboortereportage richt ik me op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ik hierbij vastleg, heel puur en op de achtergrond. Sinds 2015 mag ik tevens als vaste fotograaf werken voor Ouders van Nu en Wij Jonge Ouders. 

Wil je naast de reportages op deze site nog meer geboortereportages lezen en bekijken? Via deze site kun je mijn boek Pure Life Birth Stories bestellen, een unieke verzamelingen van 40 geboortereportages als symbool voor de gemiddelde duur van een zwangerschap. Met het lezen en bekijken van de geboorteverhalen in dit boek wil ik u als lezer graag meenemen in het verhaal en de emotie die op dat moment aanwezig was. 

Liefs Mirjam