newborn-fotograaf-pure-life-geboortefotografie-limburg

Newborn fotoshoot van jou en je baby

Zo klein, puur en onvoorstelbaar mooi als dat jouw kindje vlak na de bevalling is, blijven baby's niet lang. Om die schoonheid zo puur mogelijk vast te laten leggen, raden wij een professionele newborn fotoshoot aan. Dit is een fotoshoot die vaak tussen de 3de en 10de dag wordt gepland.

Newborn fotoshoot bij jou thuis

Wanneer jouw kindje is geboren loop je natuurlijk over van trots. Jouw kindje is het mooiste kindje ter wereld en je laat hem of haar maar wat graag prachtig op de foto zetten.

Voor het mooiste resultaat komen we bij jou thuis. De fotografen van Pure Life Fotografie vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen op zijn of haar gemak is. Dat geldt niet alleen voor de pasgeboren baby, maar ook voor de ouders. Hoe comfortabeler jullie zijn, hoe mooier de foto's worden.

Hoewel we aanraden tussen de derde en tiende dag de fotoshoot te plannen, is de uiterste grens is redelijk flexibel, zelf houden wij tot ongeveer drie weken aan. In deze tijd is de puurheid van jouw kindje het sterkst en en dit is dan ook het beste moment om een newborn foto te laten maken.

Hoe werkt een newborn fotoshoot precies?

Het is jullie dag dus Mirjam de fotograaf van Pure Life Fotografie, zorgt ervoor dat jullie het stralende middelpunt zijn. Uiteraard kunnen jullie de wensen en gedachten die je rondom de newborn fotoshoot hebt, aan ons doorgeven. Er is overal tijd en ruimte voor. De kleinste dingen kunnen al heel puur zijn, zoals het voeden van je kindje of de luier verschonen. Juist die 'normale' dingen vastleggen, geven de mooiste foto's.

Aangezien de focus op de pure schoonheid van jouw kindje ligt, werken we met zo min mogelijk extra materialen zoals decors. Zo ligt de focus altijd geheel op jouw kindje. Less is more en accessoires worden dan ook niet gemist. Heb je voorwerpen die voor jou een persoonlijke waarde hebben dan kan dat uiteraard prima in de foto worden verwerkt.

Aangezien het gaat om de pure momenten van jouw baby, leggen we jouw kindje vast zoals hij of zij is, zonder poseren. Naast de normale momenten, zullen we ook focussen op wat detailfoto's van jouw baby. Zo leggen we jouw baby op een pure, serene en liefdevolle manier vast.

newbornfotograaf-pure-life-geboortefotografie-newbornfotograaf-limburg

Newborn fotoshoot boeken

Als geboortefotograaf werken dagelijks met ouders en hun kinderen. De afgelopen jaren hebben we al ruim 200 geboortereportages mogen maken. Ook werkt Mirjam als vaste fotograaf voor Ouders van Nu. We weten dus exact wat er bij een succesvolle newborn fotoshoot komt kijken.

Wil jij graag newborn foto's laten maken? Neem dan contact met ons op. Standaard krijg je 20 digitale foto’s aangeleverd op hoge resolutie. Een fotoalbum is ook mogelijk tegen meerprijs, tevens een ontzettend leuk cadeau voor de kersverse opa en oma.

error: Deze content is beveiligd