Newborn fotografie zorgt ervoor dat je later met een geweldig mooi en warm gevoel kan terugkijken op die bijzondere eerste periode. De dagen vliegen voorbij wanneer jullie baby geboren is en dat zorgt ervoor dat je veel speciale momenten vergeet. Om dit te voorkomen, kiezen veel ouders voor newborn fotografie bij Pure Life Geboortefotografie.

Waarom newborn fotografie? 

Of je nu thuis bevalt of dat in het ziekenhuis doet, de eerste dagen met je baby zijn behoorlijk hectisch. Ook wanneer je voor een tweede, derde of misschien wel vierde keer een prachtig wonder in je armen mag sluiten. Als kersverse moeder ben je nog herstellende van de bevalling en ook dit kan ervoor zorgen dat je bijzondere momenten vergeet. 

De newborn fotografen van Pure Life Geboortefotografie leggen deze momenten met oog voor detail  vast en zorgen ervoor dat je voor altijd met een warm gevoel naar de foto’s terugkijkt. 

Wanneer komt newborn fotografie het beste tot zijn recht?

Een newborn fotoreportage wordt vaak gepland tussen de derde en tiende dag na de geboorte. Wij, Mirjam en Diede van Pure Life Geboortefotografie, houden zelf meestal de derde week als uiterste grens aan. Tijdens deze periode slaapt je kleintje nog vrij veel en dan heeft hij of zij nog dat mooie pure van een pasgeboren baby waardoor alle harten smelten. Uiteraard mag je na die derde week ook een fotoreportage inplannen, maar onze ervaring leert ons dat het dan niet meer echt een newborn fotoshoot is. 

Newborn fotografie staat volledig in het teken van de baby en zijn of haar gezin. Wij fotograferen jullie zoals jullie zijn zonder te poseren, tenzij dit uiteraard een wens is. Deze ongedwongen sfeer zorgt voor de mooiste en meest pure foto’s. 

Newborn fotoshoot door Pure Life Geboortefotografie

Gezien de leeftijd van jullie kindje bij een newborn fotoreportage, maakt Mirjam of Diede de foto’s bij jullie thuis. Een fotoreportage van een pasgeboren baby vraagt veel tijd en geduld. Daar houden we uiteraard rekening mee en we volgen daarom ook het ritme van jullie kindje. Er is alle ruimte voor het geven van een voeding, het verschonen van een luier of een knuffel. De omgeving rond jullie baby wordt zo rustig mogelijk gehouden en er worden weinig materialen en/of versieringen gebruikt, tenzij dit een speciale betekenis heeft. Ons uitgangspunt is om juist de schoonheid en het pure van de baby van de foto’s af te laten spatten. 

Prijs: € 295,-
Duur: ca. 3 uur
Plaats: Thuis

Inclusief

  • Inclusief 20 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie
  • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,35/ km.
  • USB in hoogwaardige kado-verpakking
  • Online Mobile Gallery app om te downloaden op je telefoon

Exclusief

  • Nabestellingen/ foto-album/
  • Parkeerkosten

Maak een afspraak voor de newborn fotoshoot 

Ik plan graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag formulier fotoshoot

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.