Newborn Fotografie Pure Life Geboortefotografie

Newborn Fotografie

Newborn fotografie zorgt ervoor dat je later met een geweldig mooi en warm gevoel kan terugkijken op die bijzondere eerste periode. De dagen vliegen voorbij wanneer jullie baby geboren is en dat zorgt ervoor dat je veel speciale momenten vergeet. Om dit te voorkomen, kiezen veel ouders voor newborn fotografie bij Pure Life Geboortefotografie.

Waarom newborn fotografie?

Of je nu thuis bevalt of in het ziekenhuis, de eerste dagen met je baby zijn behoorlijk hectisch. Ook wanneer je voor een tweede, derde of misschien wel vierde keer een prachtig wonder in je armen mag sluiten. Als kersverse moeder ben je nog herstellende van de bevalling en ook dit kan ervoor zorgen dat je bijzondere momenten vergeet.

De newborn fotografen van Pure Life Geboortefotografie leggen deze momenten met oog voor detail  vast en zorgen ervoor dat je voor altijd met een warm gevoel naar de foto's terugkijkt.

Wanneer komt newborn fotografie het beste tot zijn recht?

Een newborn fotoreportage wordt vaak gepland tussen de derde en tiende dag na de geboorte. Mirjam van Pure Life Geboortefotografie, houdt zelf meestal de derde week als uiterste grens aan. Tijdens deze periode slaapt je kleintje nog vrij veel en dan heeft hij of zij nog dat mooie pure van een pasgeboren baby waardoor alle harten smelten. Uiteraard mag je na die derde week ook een fotoreportage inplannen, maar onze ervaring leert ons dat het dan niet meer echt een newborn fotoshoot is.

Newborn fotografie staat volledig in het teken van de baby en zijn of haar gezin. Wij fotograferen jullie zoals jullie zijn zonder te poseren, tenzij dit uiteraard een wens is. Deze ongedwongen sfeer zorgt voor de mooiste en meest pure foto's.

Wij kiezen er ook bewust voor om weinig tot geen accessoires te gebruiken tijdens een newbornshoot. Jullie kindje is nog zo klein en puur, dat is ook het beeld wat wij graag vast willen leggen. Pure Life Geboortefotografie staat voor nieuw leven in al haar schoonheid en wij denken dat dit het beste tijd zijn recht komt als we geen attributen gebruiken. De omgeving rond jullie baby wordt zo rustig mogelijk gehouden en we pakken er alleen versieringen bij als dit een speciale betekenis heeft.

Newborn fotografie - Pure Life Geboortefotografie - tweelingen

Kosten newborn fotoshoot door Pure Life Geboortefotografie

Gezien de leeftijd van jullie kindje bij een newborn fotoreportage, maakt Mirjam de foto's bij jullie thuis. Een fotoreportage van een pasgeboren baby vraagt veel tijd en geduld. Daar houden we uiteraard rekening mee en we volgen daarom ook het ritme van jullie kindje. Er is alle ruimte voor het geven van een voeding, het verschonen van een luier of een knuffel. Dit zijn vaak de momenten die voor de prachtigste foto's zorgen.

Kosten newborn fotoshoot: € 331,-
Duur: ca. 3 uur
Plaats: Thuis

Inclusief:

  • 20 foto's digitaal aangeleverd op hoge resolutie
  • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,35/ km.
  • USB in hoogwaardige kado-verpakking
  • Online Mobile Gallery app om te downloaden op je telefoon

Exclusief nabestellingen, een fotoalbum en parkeerkosten.

error: Deze content is beveiligd