fbpx

Een nieuw leven op komst

Door 10 november 2017 Nieuws

De komst van ieder nieuw leven blijft zo uniek, maar wanneer je in je eigen gezin nog een zwangerschap en geboorte mag meemaken dan voelt dat wel echt als een voorrecht. Na drie gezonde kindjes hebben we het voorrecht om in februari 2018 nog één keer papa en mama te mogen worden. Een kindje zo gewenst en wat ons gezin compleet zal maken. De reden waarom we dit nu pas aan jullie laten weten is dat we na een hele heftige periode na de geboorte van Measen onze jongste niet meer gedacht hadden dit ooit nog aan te durven. Ook werk ik graag voor ouders op de achtergrond en wil ik graag dat mijn bedrijf centraal staat voor ouders en om hun, we willen ze graag de aandacht geven die ze verdienen. Daarom zal ik jullie met deze bekendmaking in een eenmalige blog iets meer vertellen over onze zwangerschap en natuurlijk de meeste vragen die bij jullie zullen opkomen uit oprechte interesse. Na deze blog draait alles weer om de ouders waar we voor mogen werken maar zal ik jullie uiteraard na de geboorte een aantal mooie foto’s laten zien.

Gelukkig heeft de tijd en de warmte van ons gezin de geboorte van onze jongste een plekje gegeven en zijn we vanaf het allereerste moment intens gelukkig geweest met hem. En dan bleef er ondanks een lange lijst met risico’s de wens bestaan om nog één kindje in ons gezin te mogen verwelkomen. Om van te houden, te koesteren en een veilig plekje te kunnen geven in ons gezin waar we zielsveel van houden. Een kind naar volwassenheid te mogen begeleiden, hem of haar het zelfvertrouwen te mogen geven om een eigen individu te mogen zijn voelt voor ons als een van de mooiste dingen die je als ouders samen mag meemaken.

En dan is daar toch die onzekerheid, wat als het kindje niet gezond is? Hoe zal het voor onze andere kinderen zijn? En welke impact heeft het op de omgeving die van dichtbij de nasleep van Measens geboorte hebben gezien en meegemaakt? Hoe gaan we dit combineren met ons al drukke gezin en de meest fantastische baan (maar ook heel intensief en onregelmatig) die ik me ooit had kunnen wensen?

Na de lange lijst van verantwoordelijkheden en tegenargumenten bleek de wens toch groter te zijn. Inmiddels ben ik ruim 26 weken zwanger en wil ik iedereen bedanken die dit tot nu toe voor zich heeft gehouden en ons de kans gegeven heeft zit zelf aan jullie bekend te maken.

Naast mijn gezin dat ten alle tijde op de eerste plaats zal staan in mijn leven blijft er die grote passie voor mijn bedrijf dat met een enorm tempo gegroeid is in de afgelopen vier jaar. Nog steeds verbaas ik me hierover en zijn we met z’n allen zo dankbaar om voor zo’n fijne en dankbare ouders maand na maand te mogen werken. Ook mogen we de komende tijd aan heel veel mooie en nieuwe projecten meewerken en begint onze agenda voor juni 2018 zelfs al vol te lopen. En dat terwijl we alleen maar iedere dag met onze grootste passie bezig zijn en het nog steeds niet voelt als werken.

In de eerste 10 weken van mijn zwangerschap heb ik regelmatig gedacht waar zijn we aan begonnen en was ik zo blij dat er in iedere verloskamer en zelfs ok altijd wel een stoel te vinden is om even op te gaan zitten 🙂 En dan de spannende uitslag van de NIPT test en de twintig weken echo. Hebben we wel de goede keus gemaakt, is het wel verstandig om met 38 jaar nog te beginnen aan een zwangerschap met drie gezonde kindjes?. Wanneer je dan uit deze onderzoeken een goed resultaat terugkrijgt en zelfs oma inmiddels van de zuurstof af is na het grote nieuws 🙂 dan mag het genieten beginnen. En dan toch betrap ik me er op dat wanneer iemand vraagt is het je tweede kindje ik antwoord: “Nee de vierde, en het was een hele bewuste keuze” .

Binnen Pure Life zal ik van 1 februari t/m 15 maart a.s. niet werkzaam zijn. Mijn organisatorische taken buiten de fotografie zullen overgenomen worden door Vincent (mijn man) en Shirley zal in haar werkzaamheden als geboortefotograaf ondersteunt worden door Lobke Koppens geboortefotografie & onze collega’s van geboortefotografen.com. Onze klanten die in deze periode een reportage hebben geboekt zijn hiervan al op de hoogte en de ouders weten ook al wie ze mogen verwachten. Uiteraard zal ik het toch niet kunnen laten om regelmatig mijn mails te checken en deze daar waar mogelijk in deze periode te beantwoorden als ik daar de kans voor krijg bij mijn collega’s. Verder ga ik 6 weken intens genieten van ons laatste kleine wondertje in ons gezin om daarna mijn gezin weer te mogen en kunnen combineren met mijn grootste passie het vastleggen van een geboorte.

Uiteraard zullen we na de geboorte een paar mooie momenten met jullie delen en dan is het vanzelf duidelijk wie deze momenten voor ons heeft vastgelegd.

Dankzij een fantastische verloskundigenpraktijk La Vie https://www.lavielandgraaf.nl  een geweldig medisch team van het Geboortecentrum Zuyderland (waar we echt op handen gedragen worden en waar ik zelfs regelmatig een ontbijtje heb gekregen tijdens een nachtelijke geboortereportage de afgelopen weken), een fijn team aan collega fotografen kijken we uit naar een hele mooie tijd en beseffen we iedere dag hoe bijzonder het is om dit nog één keer te mogen meemaken!

5 Reacties

 • Gerjanne Immeker schreef:

  Fantastisch nieuws lieve Mirjam! Van harte gefeliciteerd, natuurlijk ook voor Vincent en de kinderen! Geniet van deze bijzondere tijd!

 • Peggy goerdemann schreef:

  Wat een mooie fotos♡ en ik weet zeker dat er nog meer mooie volgen. Lieve mirjam, geniet ervan jullie krijgen er nog een mooi mensje bij♡
  Liefs peggy xx

 • Audrey Mei Yuin schreef:

  Lieve Mirjam,
  Wat een leuke nieuws! Gefeliciteerd en lekker genieten van jullie kleine wonder die onderweg is.
  We kijken nog altijd terug naar de mooie foto’s die je hebt gemaakt van mijn zwangerschap en onze dochter Amy. Nogmaals bedankt ervoor.
  Ik hoop dat de laatste loodjes niet te zwaar zijn. Geniet van de nu en de mooie momenten die komen gaan!

  Liefs Audrey

 • Jessica Delnoy schreef:

  Gefeliciteerd! Een groot gezin (voor hedendaagse standaarden) is het mooiste waar ik voor heb kunnen kiezen, zeg ik als moeder van 5 kinderen.
  Heel veel geluk gewenst met jullie vierde kindje!

 • Noortje schreef:

  Wauw! Wat een prachtig nieuws: een nieuw zo gewenst wondertje op komst!
  Eerst bij Shirley en nu bij jou. Ik wens jullie heel veel geluk!
  Liefs Noortje

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.