Zwangerschapsfotografie Pure Life

Opleiding voor geboortefotograaf en newbornfotograaf

Met gepaste trots presenteren wij onze unieke en succesvolle opleiding tot geboortefotograaf en newbornfotograaf. Tijdens deze opleiding word je door enkel vakmensen begeleid tijdens je eerste stappen op het pad van geboorte- en newbornfotografie. 

Love & Little fotografie & Pure Life Geboortefotografie bundelen samen met Eppel Fotografie hun krachten en openen de Childbirth Photoacademy. Het is Nederlands eerste academy die een leergang van 12 maanden aan intensieve training biedt voor beginnende geboortefotografen & newbornfotografen. Hier leer je alle vaardigen die je nodig hebt als geboorte- en newbornfotograaf. Voor de gevorderde geboorte- en newbornfotograaf bieden wij een verdiepingsmodule van 6 maanden.

Opleiding voor geboortefotograaf en newbornfotograaf

Is het jouw droom werkzaam te zijn als geboorte- en newbornfotograaf, maar weet je niet hoe je moet beginnen of juist hoe je je verder kunt ontwikkelen? Vanuit de Childbirth Photoacademy laten we je kennis maken met dit prachtige vak. We begeleiden je bij het opdoen van alle kennis en leren je hoe je deze expertise vanuit je hart in de praktijk brengt. Je hebt de keuze uit twee opleidingen, uitgevoerd in een unieke leergang van 6 of 12 maanden inclusief intensieve begeleiding.

Wil jij ook opgeleid worden door door ervaren en internationale geboorte- en newbornfotograaf als Nicol Monet & Ralf Czogallik? CHILDBIRTH PHOTOACADEMY combineert al deze wensen in één unieke leergang.

Een leergang met 2 opleidingsdisciplines. Bekijk gerust de video en ontdek alvast 2 hele unieke aspecten van deze opleiding. Wegens het grote succes van de opleiding, starten er regelmatig nieuwe groepen. Aanmelden kan via de website.

Mirjam Cremer & Evelien Koote

error: Deze content is beveiligd