Meer dan alleen jouw geboortefotograaf

De geboorte van een kind is een magische en unieke belevenis. De bevalling en jullie samenwerking naar die eerste, bijzondere ontmoeting toe. Jouw baby voor het eerst in je armen. Het zijn allemaal pure momenten die je nooit meer wil vergeten.

Pure Life Geboortefotografie helpt je daarbij, door juist dat o zo speciale samenspel tussen jou en je kindje op pure wijze vast te leggen.

We vertellen het verhaal achter de geboorte. De weg die jullie samen afleggen voordat jij je kindje voor het eerst in de ogen kan kijken. Niet alleen maar mooie foto’s, maar juist met een diepere lading die de intimiteit van de geboorte zo mooi laat zien. Geboortefotografen Mirjam en Diede zijn onzichtbaar tijdens de bevalling, maar laten, mede door hun jarenlange ervaring, geen moment onbenut om alles tot in detail vast te leggen.

Wist je dat Pure Life Geboortefotografie al vier jaar de meest geboekte geboortefotograaf is? Dat wij vaste fotograaf zijn van Ouder Van Nu en wij regelmatig in de media te zien zijn? Kijk gerust op onze pagina: in de media, om te lezen wat de media over ons schrijft.

Tevens hebben wij een overeenkomst voor het fotograferen van een geboorte tijdens een keizersnede met de ziekenhuizen: Zuyderland-Heerlen, Catharina Ziekenhuis-Eindhoven, Pantein Ziekenhuis-Boxmeer, Elkerliek – Helmond, Amphia Breda, Meander Medisch Centrum – Amersfoort en Radboud – Nijmegen.

Wil je meer weten over geboortefotografie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij zijn werkzaam vanuit de locaties HEERLEN – VALKENBURG – TILBURG en dus beschikbaar voor de regio’s:

Limburg – Noord-Brabant – Gelderland – Utrecht – Zuid-Holland en Noord-Holland

Ik ben Mirjam,
Jouw geboortefotograaf

Ik ben getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en studeer als verloskundige. Ik ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en in 2021 hoop ik mijn 400ste geboortereportage vast te leggen. Die ervaring is zo waardevol in mijn werk. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft keer op keer een voorrecht en een uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen. Samen met 12 collega’s in het vak hebben we de eerste branchevereniging voor geboortefotografen opgericht in 2016 geboortefotografen.com. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een begrip binnen de geboortefotografie en zijn wij verder geprofessionaliseerd onder de naam Dupho Geboortefotografen.com. Sinds bijna twee jaar werk ik samen met de liefste collega die ik me kan wensen Diede Verschuuren en gaan we op zeer korte termijn ons team uitbreiden.

Mirjam

Ik ben Diede,
Jouw geboortefotograaf

Eindelijk mag ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Diede en woon samen met mijn vriend Sjoerd in Tilburg. Samen mogen we de gelukkige ouders van Mees & Bink zijn en verwachten we medio april ons derde kindje. Ik word gelukkig van de kleine dingen in het leven.
Mijn gezin, de ontwikkelingen die mijn kindjes maken, en de vele uitstapjes die we heel graag met en zonder kindjes maken.
Eind 2018 wist ik dat ik verder wilde als professioneel fotograaf. Ik wilde me graag specialiseren in Geboorte- en Newborn fotografie.
Zo ben ik in januari 2019 gestart met een opleiding hiervoor en kreeg ik de kans me verder te ontwikkelen binnen Pure Life Geboortefotografie.
Ik vind het heerlijk om achter de camera werkzaam te zijn en zo onopvallend mogelijk de mooiste momenten vast te leggen. Het leven van een kind is van onschatbare waarde en ik zie het als een voorrecht en grote verantwoordelijkheid om de geboorte van een nieuw leven en de eerste momenten na de geboorte te mogen vastleggen.
Ik kijk er enorm naar uit ook jullie te leren kennen!

Zwangerschapsfotografie

Het begin van onvoorwaardelijke liefde.

Ben jij in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd! Er vindt een prachtig wonder plaats in je buik. Zwangerschapsfotografie is een geweldige manier om deze prachtige en bijzondere periode vast te leggen. Wij, Mirjam en Diede van Pure Life Geboortefotografie, doen dit met liefde voor je.

Lees meer

Geboortefotografie

De geboortedag van jouw kindje…

Geboortefotografie zorgt ervoor dat juist die kleine details worden vastgelegd. Natuurlijk vergeet je de geboorte van je kindje nooit meer, maar in de loop der jaren herinner je je misschien alleen de grote lijnen nog. Wij focussen ons juist op de kleinste, maar o zo speciale momenten.

Lees meer

Just Born fotografie

De kostbare eerste uren samen

Wil je graag de eerste uren na de geboorte van je kindje vastleggen zonder te kiezen voor geboortefotografie? Kies dan voor een just born fotoshoot. Deze reportage geeft je de mogelijkheid om de eerste kostbare uren met je prachtige baby te laten vereeuwigen.

Lees meer

Newborn fotografie

De liefde die volgt van dag tot dag

Als kersverse moeder ben je nog herstellende van de bevalling en ook dit kan ervoor zorgen dat je bijzondere momenten vergeet. Een newborn reportage van Pure Life Geboortefotografie legt deze momenten met oog voor detail en ontzettend veel liefde vast.

Lees meer

Pure Life geboortefotografie en -verhalen

Pure Life Geboortefotografie heeft in 2017 een boek met prachtige fotografie en passende geboorteverhalen uitgebracht. Het is een ode aan het leven, vol met gevoelens en emoties. Het brengt de verbondenheid van een kind met zijn ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoeting in woord en beeld.

Ook komen een aantal verloskundige specialisten aan het woord over diverse onderwerpen, ondersteund met afbeeldingen.

 

Bestel hier

In de media - TE ZIEN BIJ RTL4 MAMA'S WERELD - Zo 28 febr. a.s. 17:00 uur

De foto’s van Pure Life Geboortefotografie zijn onder andere verschenen in Het Leidsch Dagblad, het Algemeen Dagblad en de Telegraaf. Daarnaast zijn ze te zien geweest bij Editie NL. Ook heeft Mirjam diverse geboortereportages gedaan voor Wij Jonge Ouders en dat doet ze nog steeds op regelmatige basis voor Ouders van Nu.


error: Deze content is beveiligd