Pure Life Geboortefotografie-Geboortefotograaf

Meer dan alleen jouw geboortefotograaf

De geboorte van een kind is een magische en unieke belevenis. De bevalling en jullie samenwerking naar die eerste, bijzondere ontmoeting toe. Jouw baby voor het eerst in je armen. Het zijn allemaal pure momenten die je nooit meer wil vergeten.

Pure Life Geboortefotografie helpt je daarbij, door juist dat o zo speciale samenspel tussen jou en je kindje op pure wijze vast te leggen.

We vertellen het verhaal achter de geboorte. De weg die jullie samen afleggen voordat jij je kindje voor het eerst in de ogen kan kijken. Niet alleen maar mooie foto’s, maar juist met een diepere lading die de intimiteit van de geboorte zo mooi laat zien. Geboortefotograaf Mirjam is onzichtbaar tijdens de bevalling, maar laat, mede door haar jarenlange ervaring, geen moment onbenut om alles tot in detail vast te leggen.

Wist je dat Pure Life Geboortefotografie al zeven jaar de meest geboekte geboortefotograaf is? Dat wij vaste fotograaf zijn van Ouder Van Nu en wij regelmatig in de media te zien zijn? Kijk gerust op onze pagina: in de media, om te lezen wat de media over ons schrijft.

Tevens hebben wij een overeenkomst voor het fotograferen van een geboorte tijdens een keizersnede met de ziekenhuizen: Zuyderland-Heerlen, MUMC+ Maastricht, Catharina Ziekenhuis-Eindhoven, MMC Veldhoven, Pantein Ziekenhuis-Boxmeer, Elkerliek – Helmond, Amphia Breda, Meander Medisch Centrum – Amersfoort en Radboud – Nijmegen, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn, Diakonessen huis Utrecht en het AMC te Amsterdam.

Wil je meer weten over geboortefotografie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn beschikbaar voor de regio’s:
Limburg – Noord-Brabant – Gelderland – Utrecht – Zuid-Holland en Noord-Holland

Mirjam

Mirjam Cremer

Geboortefotgraaf

 

Ik ben getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en studeer verloskunde aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Ik ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en inmiddels heb ik meer dan 600 geboortereportage vast mogen leggen. Die ervaring is zo waardevol in mijn werk. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft keer op keer een voorrecht en een uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen. Samen met 12 collega’s in het vak hebben we de eerste branchevereniging voor geboortefotografen opgericht in 2016 geboortefotografen.com. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een begrip binnen de geboortefotografie en zijn wij verder geprofessionaliseerd onder de naam Dupho Geboortefotografen.com.

Mirjam

Ontmoet ons team

Lindsey

Lindsey Baggen

Video editor

In de media

De foto’s van Pure Life Geboortefotografie zijn onder andere verschenen in Het Leidsch Dagblad, het Algemeen Dagblad en de Telegraaf Vrouw. Daarnaast zijn ze te zien geweest bij Editie NL, RTLZ en te gast geweest in een radiouitzending van L1. Ook heeft Mirjam diverse geboortereportages gedaan voor Wij Jonge Ouders en werkt ze maandelijks voor Ouders van Nu.

Geboortecentrum-bevallen-geboortefotograaf
Dagblad de Limburger besteed aandacht aan het nieuw geopende geboortecentrum. Wij mochten dit artikel ondersteunen met één van onze foto's.
Pure-Life-Geboortefotografie-Mirjam-Cremer-Media
Dagblad de Limburger Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland sloot Zuyderland een overeenkomst met Pure Life Geboortefotografie voor het fotograferen van een geboorte op de ok. Dagblad de limburger plaatste een artikel van twee pagina's.
publicatie-geboortefotografie-geboortefotograaf-in-de-pers-pure-life-geboortefotografie
In 2015 en 2017 hebben wij een boek uitgebracht over Geboortefotografie. Het Leidsche Dagblad schreef hierover.
Maandelijks is ons werk te vinden in het populaire magazine Ouders van Nu. In de rubriek Mijn Buik Mijn Baby nemen we je maandelijks mee in één van de vele bijzondere geboorteverhalen.
Maandelijks is ons werk te vinden in het populaire magazine Ouders van Nu. In de rubriek Mijn Buik Mijn Baby nemen we je maandelijks mee in één van de vele bijzondere geboorteverhalen.
opleiding-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie-workshop-geboortefotografie
Dagblad de Limburger In 2018 opent Nederlands eerste Academie voor Geboorte- en Newborn fotografen haar deuren. Een unieke opleiding van 12 maanden. In 2021 start leergang 4.
De-Limburger-geboortefotografie-geboortefotograaf-Mirjam-Cremer
De Limburger besteed 2 pagina's aan ons mooie vak van Geboortefotograaf.
Juliëtte Bijsmans

Juliëtte Bijsmans

New Born Shoot: Foto's voor een mama, door een mama

Toen ik Mirjam benaderde voor een New Born Fotoreportage van ons – toen nog ongeboren – kindje, merkte ik gelijk dat Mirjam op een hele lieve, sociale, informele en prettige manier te werk gaat. In het eerste contact liet ze meteen een fijne indruk achter.

Bij het plannen van de shoot stelt Mirjam zich heel flexibel op. Mirjam is zelf mama van vier kindjes en dat merk je aan alles. Ze stelde me meteen gerust dat het niet erg is als ons kindje zou huilen, als ik zou moeten voeden of als er een poepluier tussendoor komt.
Omdat Mirjam zelf een mama is die weet hoe kersverse ouders zich kunnen voelen geeft ze je tijdens de fotoreportage heel veel vertrouwen. Ze stuurt je voor de fotoshoot een mail met tips om de reportage voor de baby (èn voor de papa en mama) zo prettig mogelijk te maken.

Ze probeert je baby op een natuurlijke manier te positioneren. Als je kleintje slaapt kan dit natuurlijk tot een klein protest leiden. Mirjam stelt de baby met kalme aanrakingen en wiegbewegingen gerust. Ik vond dit als “nieuwe mama” heel fijn om te zien.
Tijdens de fotoreportage voelde ik me geen moment ongemakkelijk. Mirjam denkt mee en geeft ruimte. Ze neemt uitgebreid de tijd voor jullie. Ze werkt niet op een klok, maar volgt jullie kleintje.

Ik ben echt super blij met de foto’s en ik vond het heel bijzonder om op deze manier vastgelegd te worden. Baby’s veranderen zo snel en kleintjes worden groot. Ik zou de Newborn Fotoreportage dan ook bij iedereen aanbevelen.

Britt Kerckhoffs

Britt Kerckhoffs

Het vastleggen van een puur moment

Bijna twee jaar geleden hebben wij gekozen om Mirjam te vragen als geboortefotograaf. Ook voor de geboorte van ons tweede kindje is Mirjam er weer bij eind 2019.  Zelf heb ik dit altijd graag gewild, mijn man dacht hier eerst anders over. Mirjam is bij ons thuis op gesprek gekomen en heeft toen heel duidelijk uitgelegd wat er tijdens de bevalling ging gebeuren.

Mijn man keek toen ineens heel anders naar geboortefotografie. Onze keuze stond sindsdien vast. Mirjam ging bij de bevalling aanwezig zijn om mooie foto’s te maken. Achteraf zijn wij nog steeds super blij dat we hiervoor gekozen hebben.

Nog steeds kijk ik met regelmaat terug naar de meest bijzondere foto’s van onze dochter. Elke keer weer krijg ik er kippenvel van en ben ik ontzettend dankbaar dat Mirjam dit heeft vastgelegd. Foto’s die zo ontzettend puur zijn, maar oh zo mooi!

Mochten wij ooit een tweede wondertje krijgen, dan is er bij ons geen twijfel. Ook dat kindje verdient om zo mooi vastgelegd te worden.

Op weg naar verloskunde

De opleiding van Mirjam Cremer

Na lang wikken en wegen is Mirjam begonnen aan haar grote droom: de opleiding tot verloskundige. Inmiddels is ze gestart aan haar tweede leerjaar.

De keuze voelt voor Mirjam heel logisch. Vanuit haar liefde voor geboortefotografie kwam de wens op om méér te doen rondom geboortes.

 

 

Mirjam neemt jou mee op haar weg tot verloskundige in haar blog.

geboorteboek

Pure Life Geboortefotografie- en verhalen

Pure Life Geboortefotografie heeft in 2017 een boek met prachtige fotografie en passende geboorteverhalen uitgebracht. Het is een ode aan het leven, vol met gevoelens en emoties. Het brengt de verbondenheid van een kind met zijn ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoeting in woord en beeld.

Ook komen een aantal verloskundige specialisten aan het woord over diverse onderwerpen, ondersteund met afbeeldingen.

newborn-fotograaf-newborn-fotografie-lifestyle-fotograaf-pure-life-geboortefotografie
Zwangerschapsfoto-Maastricht-Pure-Life-Geboortefotografie-4
zwanger-6
anky-6
error: Deze content is beveiligd