Papa blog – de onmisbare rol van papa

In deze papa blog bedankt Judith haar man Thijs voor al zijn steun en liefde in hun gezin. Op 15 augustus jl. beviel Judith van hun derde kindje, Juul. Na een hele pittige zwangerschap en een eveneens pittige bevalling werd Juul geboren. Omdat de weeën uren duurde, werd besloten dat Juul op keizerlijke wijze geboren zou worden. Een moeilijk beslissing, maar Thijs was er om de rust te bewaren en zijn vrouw te steunen.

Op 23 augustus vieren ze de 36ste verjaardag van deze superpapa. Judith wilde deze dag gebruiken om hem te laten weten hoeveel hij voor zijn gezin betekent. Drie moeizame zwangerschappen, drie pittige bevallingen en Thijs was er keer op keer voor ze. Ook bij deze geboorte wisten ze zeker dat ze de geboorte wilden laten vastleggen met een geboortereportage. We lichten in deze papa blog al een tipje van de sluier op van deze geweldige ervaring, zoals het moment waarop Thijs voor het eerste zijn derde kindje en twee zoon in zijn armen mag houden. Iets om te koesteren.

Een dankwoord van Judith

Mijn man, mijn maatje, mijn alles, dat ben jij! Zo ongelofelijk trots op jou!

Vandaag mag je 36 kaarsjes uitblazen, de 18e keer dat we jouw verjaardag samen vieren. Eerst met z’n tweetjes, later met Lieke erbij. Vier jaar geleden werd onze Ties geboren en nu als kroon op ons werk, jouw eerste verjaardag met onze lieve Juul.

Dankjewel dat je altijd voor ons klaarstaat en zorgt dat alles blijft draaien. Ondanks dat het soms lijkt alsof alles instort en het onmogelijk is. Dankjewel voor jouw onuitputtelijke creativiteit, liefde en geduld. Dankjewel dat je iedere zwangerschap en bevalling het beste maatje aan mijn zijde was, zelfs op de momenten dat de hormonen niet het beste in mij naar boven haalde.

Jij maakt dat wij dit samen kunnen!

Dat we nog heel veel feestjes samen mogen vieren, vanaf nu met z’n vijven.

Judith <3

Mirjam Cremer & Diede Verschuuren Geboortefotograaf en schrijver van geboorteverhalen

Pure Life Geboortefotografie: Gespecialiseerd in zwangerschap– geboorte- en Newbornfotografie

werkzaam in de Regio’s Zuid-Limburg, Noord en Midden-Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht

 

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd