Pure Life Baby Spa – NIEUW

Vanavond mogen we eindelijk het fantastische nieuws met jullie delen dat wij per 1 mei a.s. een rustgevende Baby Spa in onze studioruimte openen onder de naam Pure Life Baby Spa. Vanaf het moment dat we in juni 2020 de sleutel kregen van ons pand was het een wens ouders momenten van ontspanning te kunnen geven en onze prachtige ruimte goed te gebruiken.

Waar we helemaal blij mee zijn is dat de sessies gegeven zullen worden door twee verloskundigen. Meer dan 30 jaar ervaring hebben ze in het begeleiden van pasgeborenen en ouders. Dankbaar en heel blij zijn we dan ook met de samenwerking met Gon & Lian. Ze weten als geen ander wat er allemaal op je afkomt als kersverse moeder. 

Ontspanning voor jou en je baby

De Baby Spa is geschikt voor ouders met baby’s in de leeftijd van 14 dagen tot 1 jaar oud. De sessies zijn echt bedoeld voor jou en je baby. De ruimte is dan ook bij iedere sessie exclusief voor jullie gereserveerd. Naast hydrotherapie zullen ze ook babymassage en baby-yoga verzorgen. Als ouders krijg je oefeningen geleerd die je ook thuis ter ontspanning van je baby kunt toepassen.

Uiteraard zijn Gon & Lian gecertificeerd en voorzien van alle benodigde diploma’s. Want jouw baby verdient alleen het beste.

Opening per 1 mei a.s.

De komende weken nemen we jullie mee in de nieuwtjes rondom de opening. Gaan we onze social media kanalen opzetten zodat jullie de nieuwtjes ook kunnen volgen. En er wordt al hard gewerkt aan de website waar alle sessies duidelijk worden uitgelegd. Je een kijkje kunt nemen in de Baby Spa en je kunt lezen wat we allemaal bieden.

We zijn ontzettend blij met deze samenwerking en zien het ook echt als een mooie aanvulling voor ouders waarvoor we mogen werken. Ben je in verwachting en heb je een geboortereportage geboekt bij Pure Life Geboortefotografie in 2021? Dan kunnen we je nu al vertellen dat je gebruik mag maken van de Baby Spa en van ons je eerste sessie kado krijgt.

Samen tellen we de dagen tot 1 mei a.s. af. We kunnen niet wachten jullie snel het resultaat te laten zien. Wij kijken heel erg uit naar je komst!

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd