fbpx

Pure Life Geboortefotografie in 2018

Door 20 januari 2018 Nieuws

Vanuit mijn slaapkamer kijkend naar de inloop-babykamer (i.p.v. inloopkast 🙂 ) met een hoogzwanger buikje schrijf ik vanochtend deze blog. Een persoonlijke blog waarin ik jullie meeneem in het bewogen jaar 2017 en jullie meer vertel over onze plannen in 2018.

Het jaar 2017 was een jaar van vallen en opstaan. Een jaar waarin we een top aantal geboortereportages hebben mogen vastleggen. Met als hoogtepunt de maand augustus waarin ik 12 geboortereportages heb gemaakt. Een enorme uitdaging maar niet echt voor herhaling vatbaar :).

Het jaar dat begon met de nasleep van een aantal grote publicaties na de officiële oprichting van de eerste beroepsvereniging van geboortefotografen in Nederland; geboortefotografen.com. Medio februari is mijn tweede boek uitgekomen, de Negenmaandenbeurs volgde en vanaf mei mochten we zelfs officieel een fotograaf in opleiding toevoegen aan ons team. Tien weken hebben we intensief samengewerkt en in de periode daarvoor hebben we haar laten kennismaken met het vak. Maandelijks mocht ik meewerken aan een aantal vaste columns van Ouders van Nu en Wij Jonge Ouders, dankzij de medewerking van veel trotse ouders en een fantastische redactie. Het exacte aantal geboortereportages dat we hebben vastgelegd in 2017 houden jullie nog tegoed, maar het gaat de 50 reportages ruim voorbij. En nog steeds blijft iedere geboorte zo uniek en zo’n voorrecht om te mogen vastleggen.

Voor het jaar 2018 zal in de eerste maanden van het jaar de balans tussen mijn werk en mijn gezin centraal staan. Nog heel even en we mogen het kindje verwelkomen dat ons gezin compleet maakt. Een kindje waar we al maanden naar uitkijken en nu al zoveel vreugde en energie brengt in ons gezin. Met een grote zus van bijna 11, een zus van 8 en een broer van bijna 5 jaar zal hij op en top vertroeteld worden. Nog steeds beseffen we iedere dag hoe dankbaar we zijn dit samen te mogen beleven.

Omdat mijn werk zo’n groot deel van mijzelf laat zien en zo dicht tegen mijn persoonlijkheid aanligt, is het een hele uitdaging dit voor even los te laten. Om er voor ons gezin te kunnen zijn hebben we besloten om tijdens een deel van mijn zwangerschapsverlof ons bedrijf te sluiten. Van 1 februari t/m 15 maart a.s. is Pure Life Geboortefotografie gesloten en zal Vincent bij ons thuis zijn om samen ritme te kunnen vinden in een gezin met maar liefst 4 kindjes. Uiteraard hoeven jullie ons in die weken niet te missen en hebben we heel veel mooie reportages klaarstaan met verhalen die jullie kunnen volgen op onze Facebookpagina. Ook lopen de geboortereportages door en deze zullen in die weken verzorgd worden door Lobke Koppens geboortefotografie. Lobke legt ook de eerste momenten van ons kleintje vast, waar we heel erg naar uitkijken. Voor het eerst in vier jaar leg ik die weken mijn telefoon even aan de kant, maar worden aanvragen per mail dagelijks beantwoord, dus blijf ons gerust mailen :).

Het jaar 2018 staat binnen Pure Life Geboortefotografie in het teken van het verhogen van onze service aan de ouders waar we voor mogen werken. Op de achtergrond werken we als team hard om de maanden van de zwangerschap voor ouders extra bijzonder te maken. Blijf ons volgen om te kunnen ervaren wat we hiermee bedoelen. Ook hebben we besloten dat we onze aandacht graag willen leggen bij de ouders waar we voor mogen werken en dat betekent dat we onze aandacht niet zullen verleggen naar het opleiden, coachen en begeleiden van fotografen. Uiteraard blijf ik dit wel samen met mijn collega’s binnen geboortefotografen.com doen, maar niet zelfstandig binnen Pure Life Geboortefotografie. Na lang twijfelen hebben we dan ook onlangs het besluit genomen dat ik na mijn verlof geen vaste back-up meer zal aanhouden binnen mijn bedrijf, maar hiervoor zal terugvallen op mijn collega’s binnen geboortefotografen.com.

Ook staan er weer een tweetal bijzondere reizen gepland waar we later dit jaar op fantastische locaties verschillende reportages maken. Jullie kunnen ook een nieuwe blog verwachten en we zijn de samenwerking gestart met een tweetal bedrijven dat voor leuke extra’s gaat zorgen voor onze klanten. We kijken enorm uit naar de 6 weken van volledige rust en focus op ons gezin, het genieten met ons vierde wondertje samen met familie en vrienden. Maar ook zal ik het fotograferen en de ouders enorm gaan missen en kijken we nu al uit dit weer op te gaan pakken. Er staan genoeg leuke, mooie en ontroerende momenten ingepland zodat jullie ons op sociale media niet hoeven te missen. Nogmaals bedankt voor alle mooie momenten en we houden jullie zeker op de hoogte van de geboorte van ons kindje.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.