Pure Life Geboortefotografie – de verhuizing deel 2

daglicht-studio-fotografie-pure-life-geboortefotografie-zwangerschapsshoot-newborn-reportage

DE VERHUIZING DEEL 2

Twee geboortefotografen, één passie, en zoveel ideeën! Wauw wat was het een volle en drukke week afgelopen week. Tot in de vroeg uurtjes is er gewerkt om vaart te houden in de verbouwing en onze klanten te voorzien van hun mooie reportage. Dan ben je zo blij dat je met z’n tweeën bent en inmiddels zijn we behoorlijk op elkaar ingespeeld. We willen jullie allereerst bedanken voor het massaal volgen van deze blog en de hoeveelheid waarmee ons filmpje is bekeken.

Vanavond geen filmpje van Diede & mij samen, terwijl ik deze blog aan jullie schrijf en straks mijn best zal doen voor het filmpje zorgt Diede voor haar zieke meisje. Gelukkig is het onschuldig, maar dit kleine meisje heeft haar mama nu nodig.

In dit tweede deel nemen we jullie mee in de verbouwing van afgelopen week. Diede en ik richten ons vooral op de inrichting en de verfijning van ons concept.  De mannen kwamen deze week als maanmannetjes van het spuiten van de muren thuis. En ons eerste bedrijfsongeval een feit. Gelukkig zijn we verzekerd maar wat kan dat snel gebeuren. Even een putdeksel opengezet en de arme buurman zag het niet en moet voorlopig zonder voorbumper door het leven…. arme man… en hij is ook nog echt heel aardig… Eigenlijk achteraf een hele komische situatie maar het zal je bumper maar zijn. Lieve buurman we leven ontzettend met je mee. Gelukkig heeft ook de buurman een passie voor fotografie en dat komt de sfeer ten goede.

Na deze fantastische introductie bij de buren, zijn we allemaal blij dat iedereen goed verzekerd is en laten we dit gevalletje aan de verzekering over.

Inrichting

De inrichting dat is ook nog wel een dingetje, iedereen die ons goed kent weet dat Diede vooral heel veel mooi vindt en ik vooral het liefste fotografeer maar liever niet bezig ben met verbouwen of inrichten… wel weet ik precies welke sfeer en wat ik mooi vind of juist niet… om het maar even makkelijk te maken. Nadat ik de eerste waarschuwing heb gekregen dat ik er geen bamboetent van mag maken laat ik sommige dingen maar aan Diede over hi hi.

Ook handig is dat we regelmatig horen wanneer we iets nodig hebben: “Ik denk dat ik wel iemand weet die een bedrijf heeft met deze materialen”. Zo fijn zo’n collega! Daar waar zich tot nu toe alleen de grote saaie verbouwing afspeelde gaat het de komende dagen rap. De definitieve kleuren komen op de muur, de ruimte wordt verdeeld in drie ruimtes en a.s. woensdag krijgen we een hele speciale levering…. Dat gaat een heel spannend moment worden, deze levering zal er voor zorgen dat het twee van de drie ruimtes zal maken of kraken, dit gaat dus heel spannend worden. Gelukkig zijn we in ons vak als geboortefotograaf wel gewend om flexibel te zijn en vooral in mogelijkheden te denken. En nee, er komt geen bevalbad… we hebben genoeg ideeën maar zover gaan we nog net niet.

Wat dit project zo leuk maakt is dat je met heel wat mensen in je netwerk een groot enthousiasme deelt, dat er veel mensen zijn die hulp aanbieden en ook leveranciers enthousiast zijn waar we mee praten.

Omdat Diede haar aandacht nodig heeft voor haar meisje konden we twee dingen doen, de blog verplaatsten of gewoon over twee dagen nog een extra blog maken. We hebben besloten om a.s. woensdagavond samen een korte update gegeven. Jullie mogen dan de gekozen kleuren zien en onze speciale levering waar we op wachten (mits alles volgens planning gaat, je weet het nooit met verbouwen).

We laten voor vandaag de twee bouwdrogers hun werk doen in de hoop dat de muren morgen genoeg gedroogd zijn. Een week gelden was dit nog een ruimte met een bijna vergane vloer, wel 100 haakjes op iedere muur en het plafond. Ook schoten de kleuren van roze, donkerblauw en groen alle kanten uit.

Volg a.s. woensdag deel 3 van deze blog en ontdek onze speciale levering en misschien….. vertellen we nog wel meer ….  Bedankt voor het volgen en tot a.s. woensdag om 21:00 uur.

In deze blog volg je ons mee van werkplek naar droomlocatie. Vanaf 15 juni 2020 is Pure Life Geboortefotografie verhuisd naar de Lindelaan 10 te Valkenburg aan de Geul. Pure Life Geboortefotografieis gespecialiseerd in Zwangerschap, Geboorte en Newborn lifestyle fotografie.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd