Pure Life Geboortefotografie – de verhuizing deel-4

Pure Life Geboortefotografie – de verhuizing

Bijna ronden we de verhuizing en verbouwing van onze nieuwe daglicht studio en werkplek af. De afgelopen weken is de indeling en inrichting van het pand volledig veranderd. In een paar weken tijd hebben we een drietal verschillende ruimtes kunnen creëren. Iedere ruimte is ingericht om ouders alle aandacht te kunnen geven die ze verdienen. Het vastleggen van een zwangerschap, geboorte of een Newborn reportage is bedoeld om herinneringen te bewaren voor later. Herinneringen die later keer op keer herbeleefd kunnen worden.

Ontvangstruimte

Bij binnenkomst vanaf de voorzijde van het pand kom je als eerste in de ontvangstlocatie. Een ruimte die warmte en gezelligheid uitstraalt. Een ruimte waar we rustig kunnen praten om indien gewenst voor ieder (a.s.) ouder maatwerk te kunnen leveren. Omdat de rest van de ruimte qua kleuren neutraal is ingericht hebben we bewust voor kleur gekozen in de eerste ruimte. Heel spannend om bewust een andere stijl in de eerste ruimte te creëren. Dat begint al gelijk bij de okergele bank die je bij binnenkomst aan de linkerzijde ziet staan. Een tweede risico dat we namen is om één van de muren in deze ruimte een andere kleur te geven. We kunnen niet wachten om volgende week deze ruimte verder aan te kleden.

Een nieuwe werkplek

In het midden van het pand kom je onze werkplek tegen. Hier zullen we vanaf volgende week de reportages uitwerken en nieuwe ideeën gaan uitwerken. We zijn ontzettend blij dat we hier collega’s waar we regelmatig mee samenwerken ook een eigen werkplek kunnen geven. Ook hebben we zo privé en zakelijk meer gescheiden. Zowel Diede als ik ervaren het thuiswerken toch wel als een belasting voor het gezin. Het geeft zoveel rust een ruimte te hebben waar we zelfs met drie personen op ruim 1,5 meter afstand van elkaar kunnen werken. Hoe ontzettend graag we ons werk ook doen het is fijn als we thuis zijn dat we dan ook echt thuis zijn. Dat thuis een rustplek is voor ons gezin en onszelf. Als je je werk met zoveel passie doet als wij dat doen zit bij ons de verleiding er soms in om van thuis een verlengde werkplek te maken. Dat is leuk voor even maar natuurlijk niet echt verstandig voor de lange termijn. Alleen de inrichting al straalt zoveel rust uit.

Daglicht studio

De derde ruimte is ingericht als daglicht studio voor zwangerschap en Newborn reportages. Deze ruimte helemaal zelfs naar onze eigen smaak kunnen inrichten is zo ontzettend leuk om te kunnen doen. Ieder meubelstuk heeft wel een eigen verhaal wat de ruimte voor ons heel speciaal maakt. In deze studio zullen we met een speciaal concept gaan werken waar we over een paar weken meer over zullen vertellen.

De eerste reportages staan al gepland, ondanks dat we nog niet helemaal klaar zijn. Zo leuk om te zien hoe enthousiast er gereageerd wordt! De daglicht studio is bedoeld als rustmoment voor (a.s.) ouders. Een moment om even te genieten en alleen maar aandacht voor je zwangerschap of pasgeboren baby.

Voor ouders die de studio bezoeken hebben we maar liefst 2 parkeerplekken zodat je niet midden in de stad hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Vanuit de parkeerplaats loop je zo de studio binnen die een oase van rust zal zijn.

Opening

We hebben al heel veel vragen gehad over de datum van de officiële opening. Vanaf 1 september a.s. zullen we officieel starten met al onze werkzaamheden (m.u.v. de geboortes natuurlijk) vanuit Valkenburg. In de afgelopen zeven jaar hebben we een ontzettend lieve klantenkring mogen opbouwen en hebben we heel wat fijne banden opgebouwd met zorgprofessionals.

Een officiële opening wordt dan al snel groot, en dat is nu net NIET handig in een tijd waarin we toch nog wat afstand van elkaar proberen te bewaren. Daarom hebben we besloten om de officiële opening heel anders te doen dan we dat normaal zouden doen. Een tweede reden is dat het in ons werk altijd lastig is een datum te prikken dat we beide niet op wacht staan voor een geboorte. In de eerste week van september zullen we onze opening daarom via sociale media vieren waarin we onze lieve volgers centraal willen stellen. Houd onze pagina daarom in de gaten want we gaan er echt een feest van maken!

Diede & Mirjam
Geboortefotografen en schrijvers van Geboorteverhalen

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd