Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer
Tanina Vinciguerra
Tanina Vinciguerra
7 maanden geleden
Wij zijn uiterst tevreden met de samenwerking met Mirjam en de foto's die zij gemaakt heeft van de geboorte van onze eerste zoon Fabio. Het is echt een vrouw met een hart van goud en ze maakt prachtige foto's. Helaas door omstandigheden mocht ze niet mee op o.k maar daarna heeft ze schitterende foto's gemaakt van onze pasgeboren zoon waar we zielsgelukkig mee zijn. Dit zijn plaatjes om nooit te vergeten en we kijken er nog heel veel naar. Ze hangen groot in ons huis zo mooi zijn ze. Nu zijn we in verwachting van ons tweede kindje en zijn super gelukkig dat Mirjam opnieuw onze geboortefotograaf gaat worden. Ze maakt prachtige foto's, verhalen en video's. Deze momenten samen zijn onbetaalbaar en deze koesteren wij diep in ons hart.
Anne Kersten
Anne Kersten
7 maanden geleden
Mirjam is ongelofelijk betrokken, emphathisch, voelt situaties perfect aan, straalt rust uit en denkt in oplossingen. Haar rol tijdens de bevalling en manier van aanwezigheid had ik niet beter kunnen wensen. Met een geweldige tastbare herinnering als resultaat.
Roel Schmitz
Roel Schmitz
3 jaar geleden
Geschreven door Naomi: Op 27-11-2019 is onze zoon Zebb geboren. Vanaf het begin wisten we dat we dat we deze geboorte vast wilden laten leggen door Mirjam. Wat een vakvrouw met het hart op de juiste plek. Tijdens de zwangerschap appte Mirjam en ik regelmatig en zo was ze er voor mijn gevoel altijd een beetje bij. Op de dag zelf heb ik haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren. We hebben zelfs nog gelachen. Mirjam heeft met deze reportage zoveel goed gemaakt wat ik gemist heb bij de bevalling ervoor. Ik kijk met zoveel plezier terug naar de foto's en het feit dat je partner hier ook opstaat is zo bijzonder. 1,5 week later kwam Mirjam voor de newbornshoot en ook hiervoor niets meer dan lof. De puurheid en de rust op de foto's zijn geweldig. Ik kan zeggen dat ik geen andere fotografe wil dan Mirjam want wat zij met foto's weet te bereiken is niet te beschrijven!
error: Deze content is beveiligd