Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer
Daniëlle Glaudemans
Daniëlle Glaudemans
3 weken geleden
Mirjam heeft een prachtige zwangerschapsrapportage gemaakt van ons. De foto's zijn natuurlijk en elegant, precies zoals we dat wilde en wat bij ons past. Je voelt je snel op je gemak bij Mirjam en ze geeft hele fijne en duidelijke instructies voor de poses die je kunt aannemen, dit vonden wij heel erg prettig. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld, omdat Mirjam ons zo fijn door de fotoshoot heen heeft begeleid. De foto's zijn prachtig geworden en we kregen deze ook al super snel toegestuurd. Kortom een prachtige herinnering aan onze zwangerschap dankzij Mirjam purelifegeboortefotografie. Bedankt ❤️
Nadine van Bavel-Hilkens
Nadine van Bavel-Hilkens
een maand geleden
Nadat Mirjam in 2021 de zwangerschap en geboorte van onze oudste zoon prachtig had vastgelegd, was de keuze om haar ook weer te bellen voor ons tweede kindje snel gemaakt. Ondanks een ontzettend snelle bevalling hebben we prachtige beelden van Mirjam ontvangen, die heel erg geholpen hebben bij de verwerking van alle gebeurtenissen. Tijdens de bevalling - maar ook in de uren daarna - heb ik niet eens doorgehad dat Mirjam er was. Mirjam, ontzettend bedankt voor het vastleggen van deze mooie herinneringen!
Tanina Vinciguerra
Tanina Vinciguerra
2 maanden geleden
21-06-2023 werd onze prachtige zoon Eliano geboren. We wisten meteen toen we weer zwanger waren dat we dit graag weer door Mirjam vast wilde leggen zoals ze het ook voor onze eerste zoon heeft gedaan. Mirjam is super betrokken, empathisch voelt jou heel goed aan, super aardig en professioneel in haar werk. Het is een vrouw met een hart van goud die prachtige foto's maakt en ruimdenkend is. Wij zijn uiterst tevreden en raden haar zeker aan.
error: Deze content is beveiligd