Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer
Iris Houben
Iris Houben
5 maanden geleden
Ik kan niks anders zeggen dan wow! Wat is Mirjam een warm mens. Ze is zo enorm betrokken en gepassioneerd in haar werk. We zijn zo ontzettend dankbaar dat we haar hebben gevonden. Eentje uit duizenden!
Roel Schmitz
Roel Schmitz
2 jaar geleden
Geschreven door Naomi: Op 27-11-2019 is onze zoon Zebb geboren. Vanaf het begin wisten we dat we dat we deze geboorte vast wilden laten leggen door Mirjam. Wat een vakvrouw met het hart op de juiste plek. Tijdens de zwangerschap appte Mirjam en ik regelmatig en zo was ze er voor mijn gevoel altijd een beetje bij. Op de dag zelf heb ik haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren. We hebben zelfs nog gelachen. Mirjam heeft met deze reportage zoveel goed gemaakt wat ik gemist heb bij de bevalling ervoor. Ik kijk met zoveel plezier terug naar de foto's en het feit dat je partner hier ook opstaat is zo bijzonder. 1,5 week later kwam Mirjam voor de newbornshoot en ook hiervoor niets meer dan lof. De puurheid en de rust op de foto's zijn geweldig. Ik kan zeggen dat ik geen andere fotografe wil dan Mirjam want wat zij met foto's weet te bereiken is niet te beschrijven!
Joyce Vinck
Joyce Vinck
een jaar geleden
Geboorte fotografie kiezen was de beste keuze ooit. Wij kwamen uit bij Mirjam, een hele lieve, bekwame en vooral professionele vrouw. Ze is altijd betrokken, bemoedigend als het even tegen zit met je zwangerschap en levert kwaliteit aan het geboorte verhaal. Wij hebben Mirjam 3 x bij onze zwangerschappen & geboortes gehad. Geen enkele keer gemerkt dat ze er was tijdens de geboorte. Dat ik zei na de geboorte “ oh je bent toch hier”! Als moeder hecht ik veel waarde aan de foto’s en het verhaal. Als ik de foto’s bekijk en het verhaal lees, ga ik even terug naar de geboorte dag van onze kinderen. Elk verhaal met zoveel liefde geschreven en de ene foto nog mooier dan de andere. Wij raden iedereen Mirjam aan, dat er nog veel ouders zoveel liefde mogen ontvangen en dat er prachtige verhalen en herinneringen gemaakt mogen worden. Lieve Mirjam, je hebt z’n speciale plek in ons hart en gezin. Je bent een topper!
error: Deze content is beveiligd