Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer
Iris Houben
Iris Houben
een maand geleden
Ik kan niks anders zeggen dan wow! Wat is Mirjam een warm mens. Ze is zo enorm betrokken en gepassioneerd in haar werk. We zijn zo ontzettend dankbaar dat we haar hebben gevonden. Eentje uit duizenden!
Melissa Tempels-Gubbels
Melissa Tempels-Gubbels
een jaar geleden
Tijdens de zwangerschap in contact gekomen met Purelife. Waar we eerst nog twijfels hadden of wij een vreemd iemand bij de bevalling wilde, was deze als sneeuw voor de zon verdwenen na ons gesprek met Mirjam. Er was meteen een klik. Ondanks de rommelige periode wat covid-19 met zich mee bracht, altijd heel fijn contact gehouden met elkaar. Gelukkig mocht onze geboorte reportage doorgaan! En de foto's zijn prachtig geworden. Alle details van die dag zijn voor eeuwig vast gelegd. Iets waar we zo ontzettend dankbaar voor zijn. Ook de foto's van de newborn reportage zijn geweldig mooi geworden.  Heel puur, niks geforceerd. Lieve Mirjam, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Duizend maal dank! Mede dankzij jou had de geboorte van Maartje een gouden randje!!
Saphira Kemp
Saphira Kemp
een jaar geleden
Tijdens de coronaperiode is het wat zoekwerk waar heen te gaan. Daarbij een eerste zwangerschap dus geen ervaring. Geen idee. Pure life fotografie stond online. De website was al prachtig! Fotograferen kon gereserveerd worden en op afstand! Snel mail contact! Mirjam reageert super vriendelijk en snel! Bij aankomst mooie lichte en grote studio! Erg vriendelijke benadering. Professioneel. Er wordt de tijd voor je genomen en het is nog gezellig ook! Als je verzoeken of vragen hebt is alles prima. Ik vond het een erg prettige ervaring en de foto's zijn prachtig! Voelde me prima op mijn gemak! En ben erg blij dat ik hier mijn zwangerschapsshoot heb gedaan. Voor mij een dikke 10 en zou het iedereen aanraden! Groetjes Saphira
error: Deze content is beveiligd