Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer
Sanne Limpens
Sanne Limpens
3 maanden geleden
Mirjam is in één woord geweldig! Wij hebben bij ons derde kindje gekozen voor een geboortefotograaf en wat zijn we daar nog steeds blij mee! Doordat we wisten dat we het stukje foto’s volledig aan haar konden overlaten gaf het rust en kon Tom er volledig als partner en aanstaande papa bij zijn! Daarnaast kijken we nog altijd vol trots terug naar alle mooie foto’s die ze gemaakt heeft. Naast de geboortefoto’s heeft Mirjam ook hele mooie zwangerschaps- en newbornfoto’s gemaakt, een prachtige herinnering. Mirjam straalt rust en kalmte uit en zorgt ervoor dat je je direct op je gemakt voelt. Ook voor onze praktijk heeft Mirjam een aantal foto’s gemaakt waarin ze precies kon laten zien wat wij graag wilden. Ontzettend bedankt voor het vastleggen van al deze bijzondere momenten!
Daniëlle Glaudemans
Daniëlle Glaudemans
4 maanden geleden
Mirjam heeft een prachtige zwangerschapsrapportage gemaakt van ons. De foto's zijn natuurlijk en elegant, precies zoals we dat wilde en wat bij ons past. Je voelt je snel op je gemak bij Mirjam en ze geeft hele fijne en duidelijke instructies voor de poses die je kunt aannemen, dit vonden wij heel erg prettig. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld, omdat Mirjam ons zo fijn door de fotoshoot heen heeft begeleid. De foto's zijn prachtig geworden en we kregen deze ook al super snel toegestuurd. Kortom een prachtige herinnering aan onze zwangerschap dankzij Mirjam purelifegeboortefotografie. Bedankt ❤️
Nadine van Bavel-Hilkens
Nadine van Bavel-Hilkens
5 maanden geleden
Nadat Mirjam in 2021 de zwangerschap en geboorte van onze oudste zoon prachtig had vastgelegd, was de keuze om haar ook weer te bellen voor ons tweede kindje snel gemaakt. Ondanks een ontzettend snelle bevalling hebben we prachtige beelden van Mirjam ontvangen, die heel erg geholpen hebben bij de verwerking van alle gebeurtenissen. Tijdens de bevalling - maar ook in de uren daarna - heb ik niet eens doorgehad dat Mirjam er was. Mirjam, ontzettend bedankt voor het vastleggen van deze mooie herinneringen!
error: Deze content is beveiligd