Tarieven

Binnen mijn bedrijf Pure Life Geboortefotografie verzorg ik een viertal reportages. Dit zijn zwangerschapsreportage, Geboortereportage, Just-Born reportage en de Newbornreportage. Ik werk met natuurlijk licht bij je thuis of op locatie. Ik werk uitsluitend met totaalpakketten dus GEEN extra kosten voor losse foto’s.

De reportages worden afgeleverd via we-transfer en op USB (Hoge Resolutie) in hoogwaardige kadoverpakking.

Ik kijk er naar uit kennis met jullie te mogen maken

Mirjam – Birthphotographer & writer of Birthstories

Neem direct contact op

Geboortereportage

Het tarief voor een geboortereportage bedraagt € 895,- Voor een geplande keizersnede bedraagt het tarief € 750,-. Dit tarief is inclusief intakegesprek, 150 foto’s, nabewerking, aflevering via we-transfer en USB in hoogwaardige kadoverpakking. Tevens ontvang je bij een geboortereportage een geboorteverhaal, dit verhaal is exclusief voor jullie geschreven en verteld de geboortedag van jullie (jouw) kindje.

Just Born reportage

Het tarief voor een Just Born reportage bedraagt € 650,-. Dit tarief is inclusief intakegesprek, 100 foto’s, nabewerking, aflevering via we-transfer en USB in hoogwaardige kadoverpakking. Tevens ontvang je bij een Just Born reportage een geboorteverhaal dat de eerste momenten verteld tussen jullie (jou) en jullie (je) kindje.

Zwangerschapsreportage

Het tarief voor een zwangerschapsreportage bedraagt € 250,- inclusief opname, bewerking en 20 foto’s. Foto’s worden op USB en via een Mobile Gallery App geleverd.

Newborn reportage

Het tarief voor een Newborn reportage bedraagt € 295,- Dit tarief is inclusief opname, bewerking en 20 foto’s. We nemen ruim drie uur de tijd en ik maak een combinatie van geposeerde Newborn met Lifestyle. Je hoeft dus geen keuze te maken tussen beide vormen. Foto’s worden op USB en via een Mobile Gallery App geleverd.