Pure Life Geboortefotografie te gast bij Mama’s Wereld op RTL 4

Pure Life Geboortefotografie is al regelmatig in de media geweest. Zo is Mirjam de vaste fotografe voor het tijdschrift Ouders van Nu en zijn we al te gast geweest bij Editie NL, RTL Z en de radiozender L1. Ook hebben we diverse fotoreportages gedaan voor Wij Jonge Ouders. We zijn al heel trots op dit rijtje mooie namen, maar mogen daar na zondag 28 februari nog een prachtig exemplaar aan toevoegen. Dan zijn we namelijk te zijn in Mama’s Wereld van RTL 4! 

We twijfelden niet lang toen we gevraagd werden om deel te nemen aan dit mooie tv-programma. Hoe gaaf is het om alle aanstaande en kersverse ouders te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van zwangerschaps- en geboortefotografie?

Pure Life Geboortefotografie in Mama’s Wereld

Mirjam was degene die aan tafel schoof in de show en uiteraard vond ze het wel een beetje spannend. Maar we hadden al snel door dat ons bedrijf in goede handen was bij presentatrices Kimberley Klaver en Sanne Heijen en het goede productieteam van RTL 4. De opnames waren dan ook een feest om te doen en we zijn erg blij met het eindresultaat. We kunnen niet wachten om deze beelden met jou te kunnen delen!

Gelukkig hoeft dat ook niet al te lang, want het programma wordt op zondag 28 februari om 17.00 uur voor het eerst uitgezonden op RTL 4. De herhalingen zijn op zaterdag 6 maart om 15.30 uur en op zaterdag 16 maart om 15.30 uur. Ook vind je Pure Life Geboortefotografie in Mama’s wereld terug op Videoland.

Wat doet Pure Life Geboortefotografie?

Tijdens de aflevering laten we je zien wat Pure Life Geboortefotografie doet en waar we voor staan. Wij werken vanuit onze passie voor het vak en kiezen ervoor de zwangerschap, bevalling of de pasgeboren baby zo puur mogelijk op de foto te zetten. Als geboortefotograaf staan wij voor de schoonheid van eenvoud en daarom werken wij ook niet met (veel) accessoires. Bij Pure Life Geboortefotografie staat de interactie tussen de moeder (of ouders) en het kind centraal en dit zie je terug in al onze reportages.

Meer informatie over Pure Life Geboortefotografie te gast in Mama’s Wereld vind je op deze pagina

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd