Mirjam Cremer

Mirjam Cremer

Eigenaresse / Geboortefotograaf

Ik ben 38 jaar, getrouwd met de liefste man en papa van onze drie kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In Oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en sindsdien heb ik er meer dan 110 mogen vastleggen. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder!
Het blijft een voorrecht en een belangrijke uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen.

Het zou voor mij niet mogelijk zijn deze reportages te kunnen maken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, kindjes, familie en vrienden die de waarde van dit werk erkennen. Sinds december 2015 heb ik de eer om samen te mogen werken met Shirley Willems-Al die als vaste back-up fotograaf mijn steun en toeverlaat is. In 2015 heb ik samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s in dit vak geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik als bestuurslid met veel plezier actief aan mag deelnemen. Een plek waar ouders een geboortefotograaf met kennis en ervaring kunnen vinden. Maar ook medisch specialisten kunnen hier terecht.

Tijdens een geboortereportage richt ik me op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ik hierbij vastleg, heel puur en op de achtergrond. Sinds 2015 mag ik tevens als vaste fotograaf werken voor Ouders van Nu en Wij Jonge Ouders.

Wil je naast de reportages op deze site nog meer geboortereportages lezen en bekijken? Via deze site kun je mijn boek Pure Life Birth Stories bestellen, een unieke verzamelingen van 40 geboortereportages als symbool voor de gemiddelde duur van een zwangerschap. Met het lezen en bekijken van de geboorteverhalen in dit boek wil ik u als lezer graag meenemen in het verhaal en de emotie die op dat moment aanwezig was.

Shirley Willems-Al

Shirley Willems-Al

Geboortefotograaf

Het is november 2014 als ik Mirjam leer kennen. Ik volg Pure Life al een tijdje op Facebook en ik weet het zeker! De geboorte van ons eerste kindje wil ik vast laten leggen. Om Sebas over de streep te trekken neem ik hem mee naar de informatieavond. Daar word ik dus nog enthousiaster van, wat een open maar zacht en rustig persoon is Mirjam en wat een geweldig beroep moet dit zijn denk ik nog. Iets wat me zo bijzonder lijkt om ook mijn passie voor fotografie te kunnen uitbouwen maar ook zo onmogelijk.

De geboorte van ons eerste kindje is maart 2015 vastgelegd door Mirjam en ook hier denk ik weer ``wat een mooi beroep is dit zeg``. Hoe gaaf zou het zijn als ik het bijzondere gevoel, wat ik krijg bij het zien van de reportage over kan dragen aan andere ouders?! Mirjam en ik hebben het hier dan ook vaker over en eigenlijk liggen we snel op één lijn.

Ik krijg de kans om van Mirjam alles te leren, samen te werken als vaste back-up, en heb ook nog eens bij Marry Fermont de opleiding gevolgd. WAUW! In december 2015 heb ik mijn eerste bevalling mogen vastleggen en daarop volgden meer. Iets wat in mijn ogen zo onmogelijk leek te zijn, werd werkelijkheid. Op naar nog veel meer mooie verhalen en reportage's.

Vincent Muller

Vincent Muller

Business

Vincent is Mirjams grote steun en toeverlaat, privé en zakelijk. Hij is ontzettend handig en heeft een goed gevoel voor styling, dat is onder andere terug te zien in de stands die hij bouwt voor de beurzen en geboortemarkten. Pure Life Geboortefotografie is regelmatig in de media en Vincent is dan het aanspreekpunt voor pers. Kortom, Vincent steunt Mirjam op alle vlakken en zorgt ervoor dat Mirjam als geboortefotograaf kan stralen.

Cristian Kiesling

Cristian Kiesling

Online

Met veel enthousiasme help ik bedrijven elke dag weer om online (en daarmee ook offline) te groeien. Het is super om ook aan het grote bereik en de snelle groei van Pure Life Geboortefotografie bij te mogen dragen. Zo adviseer ik Mirjam over de inzet van social media en advertenties, en verzorg ik alles rondom de website.

Liseth Blitz

Liseth Blitz

Grafisch ontwerp

Met veel passie ontwerp en illustreer ik voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor Pure Life Geboortefotografie mag ik mooie ontwerpen neerzetten, vaak met prachtige foto’s erin, gemaakt door Mirjam. 
Voor fotografen mogen werken is geweldig leuk, omdat je met heel persoonlijke opdrachten bezig bent. Ook hiervoor ontwerp ik dus met passie! Wie weet ben jij wel eens een ontwerp van mij tegen gekomen!

Kiki van Dongen–Kros

Kiki van Dongen–Kros

Video

Kiki produceert vanuit 's-Hertogenbosch professionele video's en is met haar bedrijf Krosmedia sinds 2015 de vaste videopartner van Pure Life Geboortefotografie. Naast het maken van bedrijfsvideo's, legt Kiki regelmatig privé-gebeurtenissen (waaronder geboortes) vast en kan desgewenst ook de geboorte van jullie kindje(s) in bewegend beeld vastleggen.

Lisette Molenaar

Lisette Molenaar

Tekst

Een geboorteverhaal dat ontroert, dat je keer op keer terug wil lezen en dat goed is geschreven. Daar zet Lisette zich met veel plezier voor in. Ze leest alle verhalen zorgvuldig na en past deze waar nodig op taalkundig gebied aan. Lisette werkt als communicatieprofessional en behaalde haar master Neerlandistiek aan de Universiteit van Amsterdam.