Mirjam Cremer

Owner / Birthphotographer and writer of Birth stories

Ik ben 39 jaar, getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes. Ik werk als geboortefotograaf en ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. In Oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en sindsdien heb ik er meer dan 200 mogen vastleggen. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft een voorrecht en een belangrijke uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen.

Het zou voor mij niet mogelijk zijn deze reportages te kunnen maken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, kindjes, familie en vrienden die de waarde van dit werk erkennen. In 2015 heb ik samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s in dit vak geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik als bestuurslid met veel plezier actief aan mag deelnemen. Een plek waar ouders een geboortefotograaf met kennis en ervaring kunnen vinden. Maar ook medisch specialisten kunnen hier terecht. Voor Back-up aanvragen werk ik binnen mijn bedrijf uitsluitend met geboortefotografen die aangesloten zijn bij de branchevereniging voor geboortefotografen geboortefotografen.com.

Tijdens een geboortereportage richt ik me op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ik hierbij vastleg, heel puur en op de achtergrond. Sinds 2015 mag ik tevens als vaste fotograaf werken voor Ouders van Nu en Wij Jonge Ouders.

Wil je naast de reportages op deze site nog meer geboortereportages lezen en bekijken? Via deze site kun je mijn boek Pure Life Geboortefotografie en -verhalen bestellen. Graag neem ik jullie in dit boek mee tijdens mijn werk. Vergezel me op de geboortedag van deze kinderen en waan je even op de plaats van de geboorte. Ik neem jullie mee in de emoties van dat moment en laat de verhalen en de foto's voor zich spreken: hoe mooi is de geboorte van een nieuw leven!

Diede Verschuuren

Birthphotographer

Eindelijk mag ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Diede en woon samen met mijn vriend Sjoerd in Tilburg.
Samen mogen we de gelukkige ouders van Mees & Bink zijn. Ik wordt gelukkig van de kleine dingen in het leven.

Mijn gezin, de ontwikkelingen die mijn kindjes maken, en de vele uitstapjes die we heel graag met en zonder kindjes maken.

Eind vorig jaar wist ik dat ik verder wilde als professioneel fotograaf. Ik wilde me graag specialiseren in Geboorte- en Newborn fotografie.
Zo ben ik in januari gestart met een opleiding hiervoor en kreeg ik de kans me verder te ontwikkelen binnen Pure Life Geboortefotografie.

Ik vind het heerlijk om achter de camera werkzaam te zijn en zo onopvallend mogelijk de mooiste momenten vast te leggen.
Het leven van een kind is van onschatbare waarde en ik zie het als een voorrecht en grote verantwoordelijkheid om de geboorte van een nieuw leven en de eerste momenten na de geboorte te mogen vastleggen.

Ik kijk er enorm naar uit ook jullie te leren kennen!

Lisette Molenaar

Tekst

Een geboorteverhaal dat ontroert, dat je keer op keer terug wil lezen en dat goed is geschreven. Daar zet Lisette zich met veel plezier voor in. Ze leest alle verhalen zorgvuldig na en past deze waar nodig op taalkundig gebied aan. Lisette werkt als communicatieprofessional en behaalde haar master Neerlandistiek aan de Universiteit van Amsterdam.

Liseth Blitz

Grafisch ontwerp

Met veel passie ontwerp en illustreer ik voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor Pure Life Geboortefotografie mag ik mooie ontwerpen neerzetten, vaak met prachtige foto’s erin, gemaakt door Mirjam. Voor fotografen mogen werken is geweldig leuk, omdat je met heel persoonlijke opdrachten bezig bent. Ook hiervoor ontwerp ik dus met passie! Wie weet ben jij wel eens een ontwerp van mij tegen gekomen!

Vincent Muller

Business

Vincent is Mirjams grote steun en toeverlaat, privé en zakelijk. Hij is ontzettend handig en heeft een goed gevoel voor styling, dat is onder andere terug te zien in de stands die hij bouwt voor de beurzen en geboortemarkten. Pure Life Geboortefotografie is regelmatig in de media en Vincent is dan het aanspreekpunt voor pers. Kortom, Vincent steunt Mirjam op alle vlakken en zorgt ervoor dat Mirjam als geboortefotograaf kan stralen.

Kiki van Dongen–Kros

Video

Kiki produceert vanuit 's-Hertogenbosch professionele video's en is met haar bedrijf Krosmedia sinds 2015 de vaste videopartner van Pure Life Geboortefotografie. Naast het maken van bedrijfsvideo's, legt Kiki regelmatig privé-gebeurtenissen (waaronder geboortes) vast en kan desgewenst ook de geboorte van jullie kindje(s) in bewegend beeld vastleggen.