Geboortefotograaf & Newborn fotograaf Lindsey

Werken als Geboortefotograaf en Newborn fotograaf is haar ultieme droom. Fotografie is Lindsey niet onbekend want ze heeft in 2017 de Fotovakschool afgerond. In 2019 is ze gestart met een opleiding tot Geboortefotograaf & Newborn fotograaf en daar is haar liefde voor dit vak verder gegroeid.

Na afronding van deze opleiding ging ze enthousiast aan de slag maar merkte al heel snel dat ondernemen niet haar ding is. Ze wil graag fotograferen, er zijn voor ouders, herinneringen vastleggen maar wordt doodongelukkig van alles wat niet met fotograferen, filmen, bewerken en social media te maken heeft.

Een nieuwe stap als Geboortefotograaf en Newborn fotograaf

Het is augustus 2020 wanneer Lindsey ons een bericht stuurt en vraagt of we samen in gesprek kunnen gaan. Diede was gelijk al overtuigd, dit moeten we doen, dit voelt goed en Lindsey zal een hele waardevolle aanvulling zijn voor ons team. Zelf durfde ik niet goed, we hadden net een nieuw pand verbouwd, crisis 1 overleefd van de pandemie en we voelden al aan dat een tweede golf er zou aankomen. Werk is er genoeg, maar geen zekerheid of we alle momenten ook kunnen vastleggen en er niet wéér een lock-down aankomt.

We besluiten de gesprekken te verplaatsen naar december / januari om dan samen verder te praten. Zo hebben we allemaal de tijd om alles even te laten bezinken. Lindsey neemt zo de tijd om voor zichzelf uit te zoeken of ze ECHT wil stoppen met ondernemen en wel verder wil in de Geboortefotografie en Newborn fotografie.

Een nieuw geboorteverhaal

In januari zijn we eigenlijk nog steeds even enthousiast en werken we onze plannen verder uit. Met het aankomende zwangerschapsverlof is dat een mooi moment om de sleutel van Diede tijdelijk over te dragen aan Lindsey. Na haar bevalling wil Diede graag de tijd nemen om een nieuwe balans te vinden tussen de zorg voor drie kindjes en onregelmatige werktijden. Door deze nieuwe samenwerking kunnen we ons werk nog beter verdelen, ouders nog meer zekerheid geven qua back-up en aandacht.

Leer de Geboortefotograaf en Newborn fotograaf kennen

Lindsey stelt zich zelf aan jullie voor:

Mega leuk, dat jullie eindelijk kennis mogen maken met mij! Mijn naam is Lindsey, getrouwd met de leukste man op aarde. Mama van drie fantastische jongens, de twee jongste zijn net één jaar geworden en de oudste drie. Dit jaar neem ik rustig de tijd om binnen Pure Life Geboortefotografie mijn eigen portfolio op te bouwen en uit te zoeken wat ik wil. Blijf ik alledrie de vormen van fotografie doen of ga ik toch specialiseren in één. Genoeg kansen en genoeg uitdaging in ieder geval. Ik kijk er zo naar uit jullie allemaal te leren kennen.

Nog meer nieuws

We zijn nog maar net gestart met z’n drieën of er komt een een nieuw concept op ons pad. Hoe verder we erover in gesprek gaan hoe enthousiaster we erover worden. De eerste gesprekken met de huurbaas van ons pand worden gevoerd. Wat gaat er dan allemaal gebeuren? Dat gaan we heel snel bekend maken, wat er in ieder geval gaat gebeuren is dat we op 15 maart a.s. gaan starten met een tweede verbouwing want we hebben een JA van de huurbaas en een JA op het concept (sorry meer kunnen we nog niet vertellen). We gaan dit in ieder geval niet alleen doen en het gaat zoveel toevoegen voor jullie als ouders. En ja we gaan jullie weer meenemen in de verbouwing.

Lieve Lindsey van harte welkom, je bent een kado’tje voor ons team en zo waardevol voor heel veel ouders.   

 

Werkgebied Pure Life Geboortefotografie

Wil je graag kennis met ons maken en ben je enthousiast over ons werk? Wij zijn werkzaam in de Regio’s Limburg, Noord-Brabant, Breda, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd