Vaderdag special –Je partner als steun bij de bevalling

We hebben het vaak over aanstaande mama’s, maar voor aanstaande vaders is een bevalling net zo zenuwslopend en spannend. Eén verhaal dat me erg is bijgebleven is de geboorte van Juul. Het is altijd een voorrecht om een geboorte vast te leggen. Het zijn de meest intieme en eerste momenten met jouw, je partner en je kindje. Ter ere van Vaderdag deel ik graag wat tips en mooie verhalen van (aanstaande) vaders als steun en toeverlaat bij de bevalling.

Je partner als steun bij de bevalling

03-04-2021

De steun die Evy ontving van Teun hebben we met veel ontzag en bewondering langs de zijlijn bekeken. De steun vanuit medisch personeel was enkel nodig voor de medische noodzakelijke ingrepen. De rest van de bevalling hebben ze echt samen gedaan. Vanaf het moment dat ik dit zag wilde ik de steun die Evy ontving al graag met jullie delen.  Zo vaak vragen partners tijdens een intake gesprek hoe ze hun steun kunnen geven tijdens de bevalling. Er zijn is al zoveel waard, maar wat als je graag meer wil betekenen voor je partner….

Lees hier alle tips

Geboorteverhaal van Liewe – steun en toeverlaat

20-10-2021

Bert ontfermt zich over zijn Sanne, hij zorgt voor drinken, eten, en alles wat ze nodig heeft. Zo zorgt hij ook voor Sanne terwijl ze onder de douche staat. Hij zorgt dat de warme stralen van de douche overal terecht komen. En vooral op de plekken waar ze aangeeft het prettig te vinden.

Lees het hele verhaal

Geboorte van Liewe - Pure Life Geboortefotografie

Wensouders

26-08-2020

Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend: je leven uitstippelen zoals geluk voor je voelt. Je komt een partner tegen waar je zielsveel van houdt en de rest van je leven mee wilt delen. Jullie gaan samenwonen in een mooi huis en de volgende stap is de bekroning van jullie liefde. Een kindje om jullie leven mee te delen, liefde te geven en in alle warmte te laten groeien tot volwassenheid. Dit geboorteverhaal vertelt het verhaal van twee wensouders.

Lees hier het hele verhaal

 

wensouders-kinderwens-pure-life-geboortefotografie-geboortefotograaf

Wij wensen alle (aanstaande) vaders een hele mooie vaderdag.

 

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd