Childbirth Pgotoacademy - Mirjam Cremer

Voor Fotografen

Vanaf medio 2021 zijn onze deuren weer geopend voor de opleiding Newborn fotograaf en geboortefotograaf . Leergang 4 gaat van start!

Met gepaste trots lanceren wij vanaf medio 2021 een vernieuwde versie van dit uniek concept in de Nederlandse Fotografie. Love & Little Fotografie & Pure Life Geboortefotografie bundelen samen met Eppel Fotografie hun krachten en openen de Childbirth Photoacademy.

Het is Nederlands eerste academy die een leergang van 12 maanden aan intensieve training biedt voor beginnende geboortefotografen & Newborn fotografen.

Hier leer je alle vaardigen die je nodig hebt als Geboorte & Newborn fotograaf. Voor de gevorderde Geboortefotograaf & Newborn fotograaf bieden wij een verdiepingsmodule van 6 maanden.

Opleiding voor geboortefotograaf en newbornfotograaf

Opleiding geboortefotograaf

Intensieve opleiding van 12 of 6 maanden Childbirth Photoacademy

Is het jouw droom werkzaam te zijn als Geboorte- & Newbornfotograaf, maar weet je niet hoe je moet beginnen of juist hoe je je verder kunt ontwikkelen als Geboorte- of Newbornfotograaf?

Vanuit Childbirth Photoacademy laten we je kennis maken met dit prachtige vak. We begeleiden je bij het opdoen van alle kennis en leren je hoe je deze expertise vanuit je hart in de praktijk brengt. Je hebt de keuze uit twee opleidingen, uitgevoerd in een unieke leergang van 6 of 12 maanden inclusief intensieve begeleiding.

Wil jij ook opgeleid worden door door ervaren en internationale Geboorte & Newbornfotografen als Nicol Monet & Ralf Czogallik? CHILDBIRTH PHOTOACADEMY combineert al deze wensen in één unieke leergang.

Een leergang met 2 opleidingsdisciplines. Bekijk gerust de video en ontdek alvast 2 hele unieke aspecten van deze opleiding. Wegens het grote succes van de opleiding, kunnen we medio oktober starten met de vierde groep. Aanmelden kan via de website.

Workshop Geboortefotografie met Eva Rose Birth Around The World

Volg een geboortefotografie workshop met Eva Rose! Internationaal geboortefotograaf Eva Rose uit Noorwegen geeft in oktober 2021 voor het eerst een workshop in Nederland. Dat doet ze in de gloednieuwe daglichtstudio van Pure Life Geboortefotografie! Het toegangsbewijs voor de workshop geboortefotografie koop je direct in onze webshop.

FULL BOOKED FOR 2021

Workshop geboortefotografie – het verhaal van Eva Rose

Sinds haar derde levensjaar loopt Eva Rose al met een camera in haar handen. Op haar zevende was ze aanwezig bij de geboorte van haar zusje. Dat moment maakte zoveel in haar los dat ze vanaf toen wist dat ze geboortes wilden fotograferen. Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een missie waarin ze kennis op het gebied van baren en verloskunde in verschillende culturen en nationaliteiten wil delen. Met het delen van deze kennis wil ze ouders laten zien dat het baren van een kind niet alleen maar geassocieerd hoeft te worden met pijn. Dat het niet de meest pijnlijke ervaring is die ene vrouw kan meemaken, maar ook zo bijzonder en mooi.

De W.H.O. (World Health Organization) heeft het jaar 2020 uitgeroepen tot het jaar van de verpleegkundige en verloskundige. Hierop besloot Eva haar huis te verkopen en te starten met haar Tour Around The World. Vanwege de huidige virussituatie heeft ze haar tour tijdelijk moeten staken, maar langzaam is ze de bijzondere reis weer aan het hervatten. Deze tour heeft als doel om geïnteresseerden alles te leren op het gebied van geboortes in verschillende landen en culturen. Eva is naast een gerespecteerd geboortefotograaf en doula, vooral een enorme vakvrouw met een verhaal en en een missie. Daarom is Pure Life Geboortefotografie ook intens blij dat zij deze workshop geboortefotografie mag organiseren!

Opleiding geboortefotograaf

Contact met Pure Life Geboortefotografie

Wil je meer weten over een geboortereportage, zwangerschapsshoot of newborn fotografie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met liefde al jouw vragen!

Ook voor het inplannen van een kennismakingsgesprek kan je jouw gegevens achterlaten op de contactpagina.

Waar is Pure Life Fotografie werkzaam?

Pure Life Geboortefotografie is werkzaam door heel Nederland. Een greep uit de steden en dorpen waar wij regelmatig een geboortereportage maken.

Geboortefotografie Venray, Geboortefotografie Maastricht, Geboortefotografie Eindhoven, Geboortefotografie Tilburg, Geboortefotografie Weert, Geboortefotografie Echt, Geboortefotografie Sittard, Geboortefotografie Roermond, Geboortefotografie Venlo, Geboortefotografie Nijmegen, Geboortefotografie Den Bosch, Geboortefotografie Heerlen. 

error: Deze content is beveiligd