Even voorstellen – Diede

geboortefotograaf-zwangerschapsshoot-newborn-geboortefotograaf-pure-life-geboortefotografie

We zijn ontzettend blij om jullie nu officieel te laten weten dat Pure Life Geboortefotografie is gegroeid tot twee geboortefotografen. Diede zal samen met mij als fotograaf binnen Pure Life Geboortefotografie werkzaam zijn voor ongeveer drie dagen in de week.

Diede, achter de schermen heb je de afgelopen tijd enorm hard gewerkt, heb je heel veel werk verzet en al heel wat ouders blij gemaakt met een prachtige reportage. Aan alles wat je doet zie je dat je enorm veel liefde voor dit vak hebt en een hele waardevolle aanvulling bent binnen Pure Life Geboortefotografie.

Diede zal voor 24 uur werkzaam zijn binnen Pure Life Geboortefotografie als fotograaf en maakt Zwangerschap, Geboorte en Newborn reportages.

Dreamteam

Door de komst van Diede kan ik een aantal mooie projecten gaan opstarten zonder mijn tijd en aandacht te verliezen voor de ouders waar ik zo graag voor werk en keer op keer weer mag terugkomen. Hebben we samen heel veel werk verricht waar ik alleen lastig aan toe kwam en staan er heel wat nieuwe ontwikkelingen klaar om te delen. Ontwikkelingen die zijn opgezet om ons werk met steeds meer plezier te blijven doen.

Graag willen we een speciaal dankwoord geven aan Marjan van de Bult van Gelukfabriek. Marjan heeft heel wat tijd en aandacht gestopt in het aantrekken van DE fotograaf voor Pure Life Geboortefotografie. Een fotograaf waarmee we Pure Life Geboortefotografie nog verder kunnen laten groeien. Lieve Marjan voor zowel Diede als mij ben je goud waard. Vanaf onze eerste samenwerking wisten Diede en ik dat dit is waar we naar op zoek waren. Bedankt bij het nemen van deze grote en vooral leuke beslissing!

De komende dagen zal Diede zich nog meer voorstellen aan jullie zodat jullie kunnen kennismaken met haar en haar werk.

A.s. dinsdagavond zullen we bekendmaken met welk groot project ik (Mirjam) zal gaan starten vanaf aankomende week.

Because your lifestories are worth to be captured!

Mirjam & Diede

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd